Povodom hapšenja Pavlovića

Dodik: Na snazi je strahovlada jednog režima sile od strane BiH; ovi savremeni Turci neće ništa uspjeti!

Front12.02.16, 09:40h

Dodik: Na snazi je strahovlada jednog režima sile od strane BiH; ovi savremeni Turci neće ništa uspjeti!
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je povodom hapšenja Slobodana Pavlovića da je tu riječ "o pokušaju nametanja strahovlade jednog režima sile od strane BiH"

 

"Očigledno je da je stvorena psihoza straha od tih organa ili ponašanja koje ide za tim da je danas najvažnije mjesto u BiH - Tužilaštvo BiH, koje nema ustavni osnov, ali to nikoga i ne zanima. To je pod direktnim političkim uticajem", rekao je Dodik sinoć Srni u Beogradu. 

 

On je ocijenio da je riječ o tome da će gotovo svako ko je nešto radio biti proganjan. 

 

"Izgubićemo mnoge investitore, ljudi ne žele da prolaze kroz sve to. Priča koja je mogla da bude razlog za takvo nešto apsolutno nije toliko značajna i velika da mora ovako pompezno da se to radi", rekao je Dodik. 

 

On je naveo da se čuo sa Pavlovićem, koji mu je rekao da je krenuo iz Trebinja za Sarajevo da se pojavi na poziv Tužilaštva BiH, gdje je išao i ranije, ali da su oni (u Tužilaštvu) smatrali da ga "moraju presresti na putu i kaubojski ga uhapsiti". 

 

"To govori o tome da je ovdje pokušaj nametanja strahovlade jednog režima sile od strane BiH. BiH nije mogla opstati ni onda kada su ovdje bili 500 godina Turci, pa neće ni ovi sada savremeni Turci uspjeti ništa", rekao je Dodik.

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook