DORUČAK ZAVRŠIO SEKSOM

Ispovijest očajnog mladića: Stari bi me ubio kada bi doznao, ali spavao sam s njegovom novom curom...

DEPO PLUS07.02.16, 17:31h

Ispovijest očajnog mladića: Stari bi me ubio kada bi doznao, ali spavao sam s njegovom novom curom...
Tatina djevojka je neki dan sa mnom razgovarala tokom doručka i pitala me bih li da mi pokaže kako se stavlja prezervativ. Zagrcnuo sam se i gotovo udavio...

 

 

 

Tatina djevojka mi se počela nabacivati pa smo spavali skupa', riječi su kojima čitatelj britanskog The Suna započinje opis svog životnog problema u pismu 'dragoj Deidre', popularnoj kolumnistici koja već 30-ak godina čitateljima udjeljuje savjete kod ovakvih situacija.


Tata bi mi poludio kada bi saznao, ali jednostavno ne mogu prestati misliti na nju. Imam 18 godina, tata ima 48, a njegova djevojka ima samo 30... Spetljali su se kad sam imao 16. Oduvijek mi je bila privlačna i pokušavao sam flertovati s njom, a i ona sa mnom. Odjednom bi se pojavila gola pa bi, uz ispriku da se nakon tuširanja zaboravila odjenuti, otrčala u njihovu spavaću sobu', priča ovaj mladić.


'Našao sam djevojku prije tri mjeseca, ima 17 godina i mislim da sam zaljubljen. Ali tatina djevojka je neki dan sa mnom razgovarala tijekom doručka i pitala me bih li da mi pokaže kako se stavlja prezervativ. Zagrcnuo sam se i gotovo udavio...', nastavlja.


'Rekla mi je da odem na kat. Razodjenuo sam se i kazala mi je što mi je činiti. Dodir njezinih ruku bio je sjajan i na kraju smo se poseksali. Rekla mi je da sam velik i da bi htjela to ponoviti. I ja bih to htio, ali se bojim da bi me cura mogla ostaviti ako dozna. Mislio sam je pitati za trojac, možda bi nešto naučila jer nije baš iskusna, ali možda bi pomislila da sam kreten ili bi naprosto prekinula ako bi pomislila da sam čudak', ispovijeda se mladić.


'A dozna li za ovo moj tata, prekinut će sa svojom djevojkom, a mene će zamrziti. Volim svoju curu, ali ne mogu prestati misliti na tatinu. Što da radim?', pita na kraju mladić.


Deidre mu je odgovorila da je njegova požuda prirodna, pogotovo zato što mu se očeva djevojka nabacivala, ali da je previše stvari na kocki.


'Tvoj odnos s ocem nikada ne bi bio isti, čak i kada bi ti pokušao oprostiti. A nemoj ni samo tako odbacivati vezu sa svojom curom. Veza s tatinom djevojkom nikada ne bi funkcionirala. Reci joj da si odlučio podvući crtu i da se ona mora usredotočiti na vezu s tvojim ocem, a da ti kaniš biti sa svojom djevojkom. Neka seksualna iskustva stekne s tobom', napisala je Deidre.

 

(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL,BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook