NEPOSLUŠNI GLUMAC IZNERVIRAO REDITELJA

Sergej Trifunović ostao bez uloge sa Monicom Bellucci: Kusturica ga izbacio iz filma!

Mediji07.02.16, 11:09h

Sergej Trifunović ostao bez uloge sa Monicom Bellucci: Kusturica ga izbacio iz filma!
Emir Kusturica se posvađao sa Trifunovićem i riješio da mu otkaže saradnju jer je u scenama sa slavnom Italijankom Monicom Bellucci improvizovao i mijenjao scenario


 

Sergej Trifunović ostao je bez uloge u novom filmu „Na mlečnom putu“ Emira Kusturice, saznaje Kurir.


Glumac i proslavljeni reditelj su se tokom snimanja nekoliko puta svađali.


Zato je Kusta, nakon što je snimio više od pola filma, promijenio scenario i odlučio da ostvarenje u kom, pored njega, glavnu ulogu tumači Monica Bellucci, prođe bez jedne od najvećih regionalnih glumačkih zvijezda!


Kompletan tekst šta se sve događalo na snimanju u Trebinju donosi printano izdanje današnjeg Kurira, no ovdašnja javnost sjeća se sličnih (nemilih) scena koje su se dešavale tokom snimanja filma 'Dom za vešanje' kada je slavni reditelj, također zbog neposlušnosti, u pola snimanja zamijenio problematičnog bh. glumca (ime mu sada nećemo pominjati) i sve scene snimio ponovo.


Otkrićemo tek toliko da je zahvaljujući Kusturicinom revoltu ulogu u filmu tada dobio Branko Đurić Đuro i odigrao je sjajno.


A oni koji poznaju Kusturicu i koji su radili sa njim, znaju da je on reditelj koji ne popušta pred hirovima i najvećih glumaca - kada zaista pređu granicu! 

 

Hoće li sa Sergejom Trifunovićem,ipak, završiti drugačije, ostaje da se vidi.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook