Put do zadovolj(e)ne žene

Kako izbjeći preljub: Šta muškarac mora činiti da mu partnerica sreću ne potraži u tuđem zagrljaju?!

DEPO PLUS06.02.16, 19:34h

Kako izbjeći preljub: Šta muškarac mora činiti da mu partnerica sreću ne potraži u tuđem zagrljaju?!
Prema istraživanju licenciranog psihoterapeuta i popularnog autora knjiga M. Garyja Neumana, skoro 39 posto žena je bar jednom sudjelovalo u nečemu što se može nazvati prevara partnera


 


Rezultati su to koje je Neuman dobio istraživanjem u kojem je sudjelovalo skoro 400 žena, a kao glavni razlog istaknuo je kombinaciju manjka emotivne i seksualne zadovoljenosti.


- Od tih žena saznao sam o kakvim se specifičnim bračnim problemima radilo, a koje bi muškarci mogli izbjeći i time smanjiti šanse za ženine izvanbračne aktivnosti - rekao je Neuman.


Evo što muškarci mogu učiniti da izbjegnu ovaj problem:

 

Vrijeme

Žene koje sa svojim partnerom dnevno obave barem jedan 30-minutni, kvalitetan razgovor, manje će tražiti sreću i zadovoljstvo sa strane.

 

Poštovanje

Jako je važno da muškarac ženi pokazuje koliko je cijeni. Idealno bi bilo da joj dnevno najmanje dva puta iskaže pažnju u vidu poruke, poziva, cvijeta ili nečeg sličnog.


Slušanje

Od muškaraca se ne očekuje da budu odvjetnici ili dijele savjete svojoj ljepšoj polovici, najbitnije je da ih slušaju. Ženama je bitno da njezin partner shvaća i razumije njezine probleme.


Seks

Neuman ističe da je ovdje bitna samo jedna stavka, a to je manjak redovitih seksualnih odnosa. Žene koje sa svojim partnerom redovito prakticiraju seksualne odnose manje su sklone varanju. Slavni psihoterapeut smatra da se žene koje se seksaju najmanje deset puta mjesečno mogu smatrati sretnima u braku ili vezi.

 

(Jutranji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook