FOTO/ TAJNE ESTETSKE HIRURGIJE - GLEDAJTE NA BHT1

Uživo 'pod nož': Poznata bh. voditeljica promijenila izgled pred kamerama...

Mediji21.01.16, 13:43h

Uživo 'pod nož': Poznata bh. voditeljica promijenila izgled pred kamerama...
U srijedu, 30. januara, na BHT1 možete pratiti filmski magazin 'Veliki ekran' na temu 'Kratki rezovi i plastični snovi', u kojoj će biti govora o teroru mladosti i ljepote u holivudskoj industriji te načinu na koji slavni glumci zaustavljaju vrijeme na svojim licima

 


Gost emisije je specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, prim. mr. sc. dr. Alija Aginčić, koji će nas uvesti u tajne Hollywooda. 

 

kratki-rezovi-naslovna


Govorit će se o pritiscima u filmskoj industriji i o tome zašto glumice sa 50 godina žele izgledati kao dvadesetogodišnjakinje. O implantatima, istorijatu i počecima plastične hirurgije... u hirurškim rukavicama, ali sasvim otvoreno, sa doktorom Aginčićem, koji će izvesti specifičan profesionalan zahvat na licu voditeljice.

 

Gledatelji će se prisjetiti televizijske serije NiP/Tuck („Reži me“) Ryana Murphyja, koja je progovorila o načinima života likova i njihovim pogledima na svijet šokirala svoje gledatelje. U seriji se u mnogo slučajeva pojavljuju nasilje, seksualnost i erotika, nemoral, psihičke bolesti i potpuno iskrivljeni pogledi na normalan svijet.

 

kratki-rezovi-2

 

Ali, ova emisija pokazat će i vedriju stranu posrnulog Hollywooda, prije svega preko filma „Death Becomes Her“ („Smrt joj dobro pristaje“), komedije Roberta Zemeckisa iz 1992. godine.

 

Nemilosrdna studija o zvjezdanom nebu u raljama pohlepe, taštine, seksa i u potrazi za vječnom mladošću, gdje vremešne glumice dobrom udajom drže ulov u vidu plastičnog hirurga –nasmijaće vas do suza.

 

Emisiju uređuje i vodi Ines Mrenica.

 

kratki-rezovi-3

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook