FOTO/ UOČI REVIJE U ISTANBULU

Nova modna linija bh. kreatorke Samre Menzilović-Ćatić za modernu poslovnu ženu

Lifestyle06.01.16, 17:46h

Nova modna linija bh. kreatorke Samre Menzilović-Ćatić za modernu poslovnu ženu
Dizajnerica je ostala vjerna svom prepoznatljivom modnom stilu i smjelim kreacijama, i vješto i maštovito dala poslovnoj ženi nenametljivu dozu vizualnog identiteta i pristojnu i stabilnu notu senzibiliteta

 

Ljubiteljima krativnog modnog izraza, za medije i modne blogere, u prostoru sarajevske vinoteke House of Wine De Broto upriličena je nova modna linija dizajnerice Samre Menzilović-Ćatić, koja će se uskoro predstaviti zahtjevnom auditoriju i modnoj industriji Istanbula, a potom i drugih destinacija širom Turske.


Inspiracija za novu kolekciju je moderna, mlada poslovna žena u velikom gradu.

 

Dizajnerica je ostala vjerna svom prepoznatljivom modnom stilu i smjelim kreacijama, i vješto i maštovito dala poslovnoj ženi nenametljivu dozu vizualnog identiteta i pristojnu i stabilnu notu senzibiliteta.


Vješta i vrhunska izvedba zahtjevnih modela, optimalna kombinacija pažljivo biranih dezena i kvalitetnih tkanina obogaćenih ručno vezenom čipkom je osnovna karakteristika ove nove modne predstavke, namijenjene ženi koja odiše životnošću i samopouzdanjem.


Zaštitno lice nove kolekcije ja naša uspješna i popularna glumica Jelena Jugović koja se već nekoliko godina nalazi u žiži interesovanja izbirljive turske televizijske i filmske publike.


„JJ bay S&M“ je novi zajednički put saradnje dvije mlade i uspješne poslovne žene, koje vjeruju u svoje afirmativne sposobnosti i traže nove modne poligone za poslovno dokazivanje, pokazujući da dugogodišnje prijateljstvo može biti zdrava potka za uspješnu poslovnu  saradnju.

 

(DEPO PORTAL/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook