Specijalna ponuda za kupce

Izaberite ekskluzivan poklon uz vrhunske Huawei uređaje

Tehno05.01.16, 12:16h

Izaberite ekskluzivan poklon uz vrhunske Huawei uređaje
Kompanija m:tel je pripremila specijalnu ponudu za sve kupce Huawei mobilnih telefona. Putem nove Facebook aplikacije, koja se nalazi na zvaničnom Facebook profilu kompanije m:tel, imate mogućnost kupovine telefona ovog renomiranog proizvođača, a uz svaki kupljeni uređaj dobijate Huawei poklon

 


Svi zainteresovani aplikaciju „Nagradna Huawei prodavnica“ mogu pronaći na m:tel-ovoj Facebook stranici, na adresi www.facebook.com/mtelbih. U sklopu ove posebne ponude, postojeći ili novi korisnici Moj Mix postpaid paketa imaju mogućnost da ovim putem kupe jedan od Huawei modela i pri tome za sebe odaberu neki od vrijednih poklona.


Huawei Mate S koji dolazi u kombinaciji metala i stakla najnapredniji je telefon ove kompanije do sada sa inovativnom „Force Touch“ tehnologijom i senzorom otiska prsta. Svi koji žele ovaj vrhunski model mogu ga kupiti po cijeni od 1KM na Moj Mix Premium tarifi, a uz njega će na poklon dobiti Huawei Power Bank prenosnu bateriju snage 13000mAh.


Huawei P8 je takođe moguće nabaviti po cijeni od 1KM na Moj Mix Premium tarifi, a ovaj telefon odlikuju vrhunski kvalitet izrade i metalno kučište debljine samo 6.4 mm. Telefon krasi veliki 5.2 inčni Full HD ekran i moćni 2GHz Octa-core processor. Ako je vaš izbor Huawei P8 dobićete na poklon profesionalne slušalice proizvođača JBL ili AKG.

 

m-tel-huawei


Po cijeni od 1KM na Moj Mix Standard/Moj Mix Net tarifi možete postati vlasnik telefona Huawei G620s ili Huawei Y6. Model G620s nastavak je bestselera iz ove kompanije, kojeg krasi HD IPS LCD ekran od 5 inča, ugrađen A-GPS i glavna kamera od 8MP koja posjeduje auto-fokus i LED blic. Glavni adut modela Y6 je njegova povoljna cijena, ali su ugrađeni procesor sa 4 jezgra, 1 GB RAM i 8 GB interne memorije, sasvim dovoljni za zahtjeve prosječnog korisnika.


Ukoliko se odlučite za neki od ova dva telefona moći ćete da izaberete jedan od sljedećih poklona: vrhunski Huawei Bluetooth zvučnik, kvalitetni Huawei Dual USB auto-punjač, flekisibilni „tronožac“ za kamere i telefone ili praktični OneTouch auto-nosač za telefon.


Uljepšajte praznično raspoloženje kupovinom nekog od vrhunskih Huawei telefona, uz koji vas čekaju originalni pokloni. Promotivna ponuda traje do isteka zaliha. Više detalja o kupovini potražite na zvaničnoj Facebook stranici kompanije m:tel.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook