Jesu li ozbiljni?

Apple konačno riješio problem prebrzog pražnjenja baterije na iPhoneu, međutim...

Tehno08.12.15, 17:26h

Apple konačno riješio problem prebrzog pražnjenja baterije na iPhoneu, međutim...
Više ne morate brinuti hoće li baterija na vašem iPhoneu ostati 'bez gasa' prije vas

 

Jednostavno navucite zaštitnu masku s ugrađenom baterijom koju je napravio Apple. Jedini je problem što možda nije toliko izdržljiva, a ni atraktivna kao iste maske od drugog proizvođača. Ipak, ova maska ima Appleov logo na sebi…


Već četiri godine vlasnici iPhone trube o bateriji koja bi trebala imati veći kapacitet. Apple ih je konačno poslušao, samo vjerojatno ne onako kako su oni to htjeli. Naime, umjesto originalne baterije većeg kapaciteta, Apple je predstavio Smart Battery Case za iPhone 6 i iPhone 6 Plus, koji će produžiti vrijeme razgovora za 25 sati, odnosno 18 sati ako ćete surfati internetom na 4G mreži.

 

iphone-baterija-oklop

 

Maska je dostupna u sivoj i bijeloj boji, a na kraju je konektor koji se uključi u iPhone. I stvarno izgleda kao obična maska, osim što ima grbu na sredini u kojoj se nalazi baterija.

 

Malo je reći da su Appleovi obožavatelji ovaj potez dočekali na nož. Ako ništa drugo, onda iz razloga što Magpie već godinama proizvodi praktički isti uređaj, ali oni imaju bateriju s većim kapacitetom, a i košta manje od 79 eura, odnosno 99 dolara, kolika je cijena za Smart Battery Case u SAD-u.

 

Ipak, najveća primjedba korisnika odnosi se na dizajn za kojeg kažu da ih podsjeća na jeftini kineski lažnjak.
 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook