VI PLAĆATE, ONI VRAĆAJU

Čuda iz m:tela - Open i Tesla TV vas daruju u decembru i poklanjuju iznos novogodišnjih računa!

Mediji01.12.15, 21:25h

Čuda iz m:tela - Open i Tesla TV vas daruju u decembru i poklanjuju iznos novogodišnjih računa!
U kompaniji m:tel odlučili su da vas obraduju pred predstojeće praznike, tako što će vam olakšati novogodišnju kupovinu i redovno plaćanje režija

 


Zamislite da za sve vaše mjesečne račune za struju, telefon, namirnice ili odjeću dobijete potrošeni novac nazad. U decembru su čuda moguća, jer Open i Tesla TV sreću dijele i poklanjaju vam cjelokupni iznos na računima. Ti plaćaš, Open vraća!


Decembar je mjesec ljubavi, sreće i darivanja. Međutim, preopterećeni kućni budžeti često ne mogu da isprate ispunjenje svih naših želja. Zbog toga su u kompaniji m:tel odlučili da vas obraduju pred predstojeće praznike, tako što će vam olakšati novogodišnju kupovinu i redovno plaćanje režija.


Dakle, vi trošite, a Open i Tesla TV vam poklanjaju cjelokupni iznos sa računa.


Sve što vi treba da učinite je da preko „Vibera“, na broj 066/494-557, pošaljete dvije fotografije originalnog fiskalnog računa. Fotografiju prednje strane, na kojoj je jasno vidljivo na šta je potrošen novac, i fotografije poleđine, na kojoj ćete rukom upisati svoje ime i prezime i broj telefona.


Veoma je važno da račune, zavisno od toga na šta glase, šaljete određenim radnim danima, i to: za struju - ponedjeljkom, za veliki porodični šoping - utorkom, OPEN uslugu - srijedom, račun za mobilni telefon - četvrtkom i novogodišnju odjeću - petkom.


Čuvajte svoje originalne fiskalne račune i u toku decembra slušajte „Kontakt Radio” Banjaluka i „Radio Osvit” Zvornik, na kojima ćete moći čuti džinglove koji najavljuju praznično darivanje.


U posljednjoj sedmici decembra, voditelji pomenutih radio stanica će uživo u program pozvati deset najsrećnijih kojima će biti poklonjeni cjelokupni iznosi sa računa.


Open i Tesla TV ove godine su se pobrinuli da vam praznike učine sretnijim, a kućne budžete punijim.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook