'Ostavili su me samu...'

Slavna pjevačica se pokušala ubiti: Sinead O'Connor oproštajnu poruku ostavila na Facebooku

Showbizz30.11.15, 12:00h

Slavna pjevačica se pokušala ubiti: Sinead O'Connor oproštajnu poruku ostavila na Facebooku
Policija je potvrdila da su je pronašli i da joj je pružena liječnička pomoć

 

Problematična pjevačica Sinead O'Connor zabrinula je mnoge obožavatelje za svoje zdravlje nakon što je napisala oproštajno pismo na Facebooku tvrdeći da se predozirala u hotelskoj sobi u Irskoj koju je iznajmila pod drugim imenom.

 

Policija je potvrdila da su je pronašli i da joj je pružena liječnička pomoć.

 

- Ovo je više nego niti jedna žena na ovom svijetu ne bi mogla podnijeti - napisala je u svojoj Facebook objavi pa dodala kako plače već mjesecima i kako su je zadnje dvije večeri dotukle.

 

- Ono s čime sam se trebala suočiti ove sedmice je surovo i nepodnošljivo. Cijela moja porodica ostavila me samu. Za njih sam postala nevidljiva. Pa evo - uspjeli ste me se riješiti. Predozirala sam se. Nema drugog načina da zadobijem poštovanje. Nisam kod kuće, u hotelu sam, negdje u Irskoj, pod drugim imenom. Da ovo ne objavim, moja djeca i porodica uopće ne bi saznali. Nikom nije stalo do mene. Mogla sam već tri sedmice biti mrtva i ne bi znali. Očajna sam majka i osoba...

 

Obožavatelji su joj ostavili preko hiljadu poruka potpore u sat vremena i zamolili je 'da se nastavi boriti'.

 

- Trebam novi dom, novi posao. Novi život... s muzikom sam gotova. Muzika mi je to i učinila. Postala sam nevidljiva. Ubila mi je dušu. Nikad se neću vratiti muzici. Izgubila sam svoj identitet. Nemam porodicu. Nemam dom. Nemam posao - napisala je na Facebooku majka četvoro djece koja je nedavno progovorila o svojim psihičkim problemima.

 

Dijagnosticiran joj je bipolaran poremećaj i već je nekoliko puta hospitalizirana, a liječnici su ju prisilili da otkaže niz koncerata u julu.

 

O'Connor je svjetsku slavu postigla 1990. s pjesmom 'Nothing Compares 2 U' koju je napisao Prince.

 

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook