Podijelila fotografije na Facebooku

Stravično: Krvnički pretučena kćerka poznate srpske glumice

Hronika30.11.15, 09:24h

Stravično: Krvnički pretučena kćerka poznate srpske glumice
Nije željela da ćuti o napadu, već je na svom Facebook nalogu podijelila detalje sa svojim prijateljima o tom nemilom događaju koji se odigrao prije nekoliko dana

 

Sara Bradić, kćerka poznate srbijanske glumice Nade Blam, napadnuta je krvnički u jednom beogradskom klubu, a detalje o napadu je podjelila na svom Facebook nalogu i to 25. novembra, kada se obilježava Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

 

Kćerka Nade Blam nije željela da ćuti o napadu, već je na svom Facebook nalogu podijelila detalje sa svojim prijateljima o tom nemilom događaju koji se odigrao prije nekoliko dana, koji je toliko bio brutalan da je završila na operacionom stolu.

 

"Dečko koji me je uznemiravao i vrijeđao, a kojeg sam oduvala, počupao me je za kosu i ja sam ga zalila pićem i otišla. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i polomio mi nos na tri mjesta. U petak sam cijeli dan bila u Urgentnom i u miliciji i baš sam loše. U ponedjeljak sam bila kod psihijatra u utorak i srijedu na VMA gdje se završila operacija, a to je pakleno bolno", napisala je povrijeđena Sara.

 

Sara se nakon nekoliko dana opet oglasila na Facebooku gdje je dodala da će biti istrajna u svojoj borbi i da se iznenadila podrškom koju su joj mnogi pružili.

 

sara-bradic-pretucena

 

(24sata.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook