Stravična nesreća u Hrvatskoj

Prevrnuo se automobil sa osam djevojaka, dvije poginule

Hronika29.11.15, 10:32h

Prevrnuo se automobil sa osam djevojaka, dvije poginule
Uslijed siline udarca jedna djevojka je izbačena iz auta na travnatu površinu s desne strane kolnika

 


Dvije su djevojke poginule, četiri su teže, a još dvije lakše ozlijeđene u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dvadeset minuta iza ponoći dogodila na cesti Pula-Fažana, svega petstotinjak metara prije ulaza u Fažanu, izvijestila je noćas istarska policija.


Okolnosti nesreće se još uvijek ispituju, a očevid su obavljali djelatnici prometne policije i županijski državni odvjetnik. Cesta je od 00:30 do 3 sata ujutro bila zatvorena za sav promet.


Prema neslužbenim informacijama u nesreći je sudjelovalo samo jedno vozilo, crveni Citroen pulskih oznaka, u kojemu je bilo čak osam osoba, redom djevojaka. Automobil je iz još nerazjašnjenih razloga u blagom lijevom zavoju prešao na lijevu stranu ceste te se lijevom zadnjom stranom zabio u stablo pored kolnika.


Glas Istre piše da se vozilo zatim zarotiralo i zaustavilo djelomično na travnatoj površini. Uslijed siline udarca jedna djevojka je izbačena iz auta na travnatu površinu s desne strane kolnika i na mjestu je preminula, dok je druga preminula djevojka bila pored automobila. No, tačna dinamika nesreće bit će poznata kada policija objavi izvješće o nesreći. Obje su poginule djevojke najvjerovatnije bile maloljetne.


Među teže ozlijeđenima su još četiri djevojke, dok su vozačica i suvozačica prošle s lakšim ozljedama.

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook