Ko bi rekao?

Ovih sedam stvari mrzit ćete u svojim tridesetima

Lifestyle28.11.15, 21:56h

Ovih sedam stvari mrzit ćete u svojim tridesetima
Meg Owen ima 32 godine, mama je dvjema djevojčicama i blogerica koju rado prenosi Huffingtong post. Kada se “okomi” na male stvari koje život znače, ova žena, majka, kraljica pogađa u bit. Navela je sedam stvari koje, kao trideset-nešto-godišnjakinja totalno prezire, a mislila je kako se “to” njoj neće nikada dogoditi

 

 

Uvijek je smatrala da će biti totalno super mama, opuštena i drugačija od drugih. Međutim, u stvarnosti se uklapa u stereotip. Svoje godine i sve što joj se događa prihvaća s dozom ironije. Evo Meginog popisa stvari koje je zamrzila u tridesetima, a prije samo 10 godina nije joj na pamet palo da će se to dogoditi.

 

1. Farmerice niskog struka

 

“Ne mogu nabrojati koliko sam imala farmerica niskog struka! Još uvijek neke čuvam u svom ormaru. Ne mogu se niti prisjetiti kada sam zadnji puta obukla na sebe farmerice niskoga struka. Nema šanse! Ja sam sada majka. Onda dvadeset nešto godišnja Meg mi se sada smije. E pa znaš što, 22-godišnja Meg! Uzmi si svoju Nokiju 2610 i zabij si ju!”, objašnjava Meg.

 

2. Gumeni bomboni

 

“Gutala sam ih! Nije se niti jednom dogodilo da odem u kino, a ne ponesem kisele gumene bonbone. Sada? Nema teorije! Maknite to od mene! Sada preferiram čokoladu. Po mogućnosti tamnu. Onu za kuhanje. Samim time što sam ovo rekla, zvučim kao metuzalem.”, ironična je Owen.


3. Cijelonoćno tulumarenje

 

“Išla sam na faks. To govori dovoljno. Ponekad su izlasci tek započinjali oko 23 sata. Mlada si je Meg obećala da će se uvijek zabavljati. Danas? Jedina stvar koja mi pada na pamet, a da traje cijelu noć je – spavanje!”


4. Krofne

 

“Moram ih izbjegavati. Moram razmišljati o unosu šećera. Dvadesetdvogodišnja Meg upravo koluta očima. Da je ona imala Instagram 2004-te, bio bi krcat fotkama krofni s ružičastim prelijevom i šarenim šećernim mrvicama. I kafom.”, opisuje Meg.


5. Prespavati kod nekoga

 

“Kada imaš 22 godine nije ti nikakav problem prespavati na nečijem kauču. Samo osam sati kasnije budiš se svjež kao ružica. Za isti učinak danas mi je potreban veliki krevet, posebno dizajniran jastuk i po mogućnosti, miris eteričnog ulja koji se širi spavaćom sobom”, iskrena je Meg.


6. Čupanje obrva

 

“Zašto sam mislila da je dobro imati tanke obrve?”, kaže Meg bez potrebe da ovaj detalj dodano obrazlaže.


7. Biti odgovorna

 

“Kada sam bila mlada jedva sam čekala da imam obaveze kao svi odrasli ljudi. Željela sam imati svoj stan, plaćati svoje račune. Hahaha! Mladoj Meg poručujem da uživa u izvlačenju novaca od staraca, dok ja plaćam najam, a klinci luduju po stanu, uništavajući namještaj koji sam kupila vlastitom mukom. Ponekad mi zbilja dođe da bacim na pod ručnik i nabacim običnu majicu”, plastično objašnjava razlike između dvadesetih i tridesetih, Meg Owen!

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook