Muškarci i emocije

Možda to neće reći, ali ovo su 'sitnice' koje pokazuju da mu je stalo

ŽENA iN28.11.15, 09:29h

Možda to neće reći, ali ovo su 'sitnice' koje pokazuju da mu je stalo
Muškarac koji uživa u dugim, strastvenim poljupcima pokazuje ti da mu je stalo • Ako te nazove samo da ti čuje glas ili šalje poruku čisto da znaš da misli na tebe, znači da mu je stvarno stalo

 

 

MUŠKARCI nam ljubav često iskazuju bez riječi, a ovo su samo neki od načina.

 

 

Strastveni poljupci


 
Postoje neki muškarci koji se jednostavno obožavaju ljubiti, ali velik broj njih to gleda samo kao uvod u nešto više. Muškarac koji uživa u dugim, strastvenim poljupcima, pokazuje ti da mu je stalo.


 
Njegovi prijatelji te vole


 
Prijatelji tvog dečka mogu biti jako komplicirana pojava u tvom životu, ali ako je tvom dečku stvarno stalo do tebe, njegovi frendovi će paziti da se osjećaš dobrodošlo. Ako su dobri prema tebi, to znači da su svjesni da si važna njihovom frendu.


 
Sluša te


 
Još jedno područje u kojem neki muškarci nisu idealni. Muškarac koji sluša što imaš za reći i koji ne zaboravlja stvari o kojima ste pričali, definitivno ti daje do znanja da ga iskreno zanimaš.


 
Javlja ti se bez razloga


 
Pjesma “I just called to say I love you” najbolje opisuje stvari. Ako te nazove samo da ti čuje glas ili šalje poruku čisto da znaš da misli na tebe, znači da mu je stvarno stalo.


 
Gleda romantične komedije s tobom


 
Većina muškaraca jednostavno ne voli romantične komedije. To nije ništa loše, jednostavno je tako. Muškarac koji je spreman provesti večer uz kokice i sladunjavu priču o parovima, definitivno misli ozbiljno.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 
 
 
 
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook