Samo bez drame

Muškarci, ako posjedujete ove tri kvalitete, svaka će vas žena poželjeti!

Lifestyle26.11.15, 19:34h

Muškarci, ako posjedujete ove tri kvalitete, svaka će vas žena poželjeti!
Za kvalitetnu dugu vezu ovisnik o adrenalinu i nije najbolji izbor • Ne tražiš nekoga ko će se slagati sa svakom tvojom rečenicom, ali za kvalitetnu vezu ti treba muškarac koji će biti spreman na dogovor i kompromis

 

 

ZNAMO da neko ko je sasvim savršen baš i ne postoji, ali kada razmišljamo je li neki muškarac materijal za vezu ili ne, često ne znamo na što bismo se koncentrirale. Stručnjak za veze Ty Tashiro kaže da je najvažnije da naš savršeni muškarac ima ove tri osobine.

 

 

Smiren karakter


Muškarac koji voli uzbuđenje i adrenalin je super izbor, a s njim će nekoliko prvih spojeva biti jako zabavno i uzbudljivo. Ipak, kaže Tashiro, za kvalitetnu dugu vezu ovisnik o adrenalinu i nije najbolji izbor. Muškarac koji voli uzbuđenje je jedno, ali ako je opsjednut uzbuđenjem, vrlo će često raditi stvari koje su loše za vezu. Najbolji izbor je neko ko voli uzbuđenje, ali zna i kada treba stati s njim.


 
Jednostavan za komunikaciju


 
Ne tražiš nekoga ko će se slagati sa svakom tvojom rečenicom, ali za kvalitetnu vezu ti treba muškarac koji će biti spreman na dogovor i kompromis, kaže Tashiro. Postoje ljudi koji se obožavaju svađati, a ako imaš posla s takvim muškarcem, veza će uvijek biti turbulentna i napeta, bez razloga.


 
Emocionalno stabilan


 
Ne neko ko će u svakom trenutku biti potpuno smiren i znati što reći u svakoj situaciji, ali za kvalitetnu vezu je definitivno potreban muškarac koji nije ovisnik o drami. Muškarac koji je sklon dramatiziranju vrlo će često u bezazlenim situacijama pronaći razlog za svađu, biti će ljubomoran i posesivan, a sve to kako bi nahranio svoju potrebu za dramom.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook