KOMPLIKACIJE POSLIJE PORODA

Selma Bajrami završila na operaciji: Željela da smrša, ali onda su ljekari otkrili izraslinu...

Showbizz24.11.15, 11:51h

Selma Bajrami završila na operaciji: Željela da smrša, ali onda su ljekari otkrili izraslinu...
Iako se popularna pjevačica porodila prije tri godine, sada su se pojavili problemi nastali kao komplikacija poslije porođaja, zbog čega će morati na operaciju

 

Tako je prije nekoliko meseci Selma Bajrami za ovdašnje medije priznala da su joj doktori otkrili izraslinu koju će ovih dana operisati u bolnici u Beču.


- Moram operisati endrometriozu. Nastala je nakon carskog reza, ali je uzrokovana time što sam puno ranije nego što su mi doktori preporučivali počela sa fizičkim aktivnostima. Brzo sam počela ponovo da nastupam, željela sam da skinem kilograme koje sam nabacila u trudnoći pa išla u teretanu... Iako sam znala da ne smijem previše da se izlažem fizičkom naporu, ignorisala sam to i sama sebi napravila problem, pojasnila je pjevačica te dodala kako ovih dana sa ljekarima dogovara termin operacije.


- To nije komplikovan zahvat, ali nije mi svejedno, posebno zbog toga što sam svjesna šta se sve u posljednje vrijeme dešava ljudima i kako se od neke situacije sve zakomplikuje, priznaje Selma svoje strahove, ali vjeruje i da oporavak poslije ovog hirurškog zahvata ne bi trebao da traje dugo te da će se brzo vratiti na scenu.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook