Iznenađenja iz m:tela

Frend u znaku slobode komunikacije

Tehno24.11.15, 10:59h

Frend u znaku slobode komunikacije
Kraj godine donio je brojna iznenađenja i pogodnosti za Frend korisnike

 


Kako bi praznike proveo u što toplijoj atmosferi, Frend ti je pripremio mnoštvo pogodnosti za neograničenu komunikaciju. Iskoristi jednu od neodoljivih Frend opcija u zavisnosti od toga koji način komunikacije najviše voliš.


Svi Frend korisnici od nedavno mogu da zovu korisnike mts mobilne mreže u Srbiji po istoj cijeni kao što zovu korisnike m:tel mreže u BiH. Iskoristi ovu priliku do 31.01.2016. godine i prepusti se dugim pričama sa svojim najdražima u Srbiji.


Ne zaboravi isprobati neku od  Super Net tarifnih opcija. Neograničeno surfuj jedan, sedam ili mjesec dana i uživaj u najbržem internetu i neograničenoj on line komunikaciji. U nekoliko koraka i po odličnim cijenama obezbijedi sebi brzi mobilni internet. Provjeri vajber i fejs i kada si u pokretu.


A za potpuno opuštanje, uz neograničeno telefoniranje, SMS-anje i surfanje cijeli vikend aktiviraj No Limit Vikend tarifnu opciju i uživaj u potpunoj slobodi. Telefoniraj neograničeno i sljedeći vikend i to od 28.11.2015. (00:00 časova) do 29.11.2015. (24:00 časova).


Za dodatne informacije posjeti www.mtel.ba ili besplatno pozovi m:tel Call centar na 066 10 10 10.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook