Prirodna kozmetika PROTIV STRESA I NAPETOSTI

Novitet u Sarajevu: Energetski tretmani Renergiques Q Wellness u salonu Estetika

ŽENA iN23.11.15, 11:57h

Novitet u Sarajevu: Energetski tretmani Renergiques Q Wellness u salonu Estetika
Renergiques Q Wellness je razvio luksuznu profesionalnu kozmetičku liniju proizvoda koja je sada dostupna i u Sarajevu, u kozmetičkom salonu Estetika

 


Kombinacijom blagodati mora, fito i aromaterapije u spa programima eliminiše se stres i napetost kao posljedica modernog načina života. Istovremeno, klijentu se pruža jedinstven i nezaboravan ugođaj koji harmonizuje um, duh i tijelo stvarajući novu vitalnu energiju i radost bića.

 

 

estetika-botox
estetika-rrener-1

- Program ljepote dizajniran je tako da odgovara individualnim potrebama kože. Renergiques Q Wellness je kreirao nove moderne i prirodne kozmetičke proizvode koji zahvaljujući savremenoj tehnologiji pametnih formula daju jasan odgovor na rješavanje određenog problema sa brzim i vidljivim rezultatom nakon prvog tretmana, kaže Edina Mutevelić, vlasnica kozmetičkog salona Estetika.


Renergiques Professional Face Concept


U ponudi su tretmani svojevrsni eliksiri mladosti sa BLISS efektom za brze i trajne rezultate, koji popravljaju strukturu kože lica, vrata i dekoltea. U ponudi su i tretmani za suhu i osjetljivu kožu lica, sa regenerativnim dejstvom. Noviteti su dostupni i kad je riječ o njezi masne i problematične kože.


- Dva tretmana bih posebno izdvojila uzevši u obzir najčešće probleme kože s kojima se suočavamo. Filere za mezoterapiju lica i tijela najnovije generacije u kojima su primjenjene aktivne komponente u obliku „pametnih molekula“, koje djeluju brzo, efikasno i ciljano na mjesta gdje je potrebno izvršiti popravljanje strukture kože. Drugi je Scar Mark koji zahvaljujući skvalenu, hijaluronu, kolagenu i različitim vitaminima smanjuje dubinu neravnina na površini kože lica i prilagođen je svim tipovima kože, zaključuje Mutevelić.


Više informacija saznajte OVDJE.
 

(DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook