Uživajte zajedno

Evo kako dobiti 'analnu djevicu': Nagovorite je u samo sedam koraka

DEPO PLUS13.10.15, 12:30h

Evo kako dobiti 'analnu djevicu': Nagovorite je u samo sedam koraka
Iako se sve više priča o njemu, analni je seks još uvijek tabu tema i ljudi se boje naglas postaviti pitanja na temelju kojih će odlučiti misle li se uopće u njega upuštati

 


Certificirana seksologinja Megan Andelloux iz Centra za seksualni užitak i zdravlje odgovorila je na škakljiva pitanja o “parkiranju u stražnji ulaz”, piše Elite Daily.

 
1. Za početak…


Ako se kanite upuštati u bespuća analnih orgazama, olakšajte si proces i neka vam ova rečenica postane mantra: “Dišite, to opušta tijelo”.


2. Kako bi analne djevice trebale pristupiti svom razdjevičenju?

 

Prvo pravilo: uživajte. Drugo pravilo: preuzmite kontrolu nad penetracijom. “Na taj način možete prestati kada osjetite bol umjesto da morate moliti nekoga da stane”, objašnjava Andelloux.

 

3. Koja je najbolja poza za analni orgazam?

 

Svako je tijelo drugačije i svaka osoba ima specifičan seksualni ukus. “Obratite pozornost na ono što vam pruža lijep osjećaj umjesto da pratite najnovije položaje za seks”, kaže Andelloux.

 

4. Koji tip lubrikanta je najbolji i može li ga biti previše?

 

Nikada nemojte okrenuti guzu prema partnerovu penisu ako niste stavili lubrikant, upozorava seksologinja. Što se tiče vrste, seksologinja preporučuje silikonske lubrikante.
“Počnite s četiri do šest kapi lubrikanta na objektu koji će ući u vašu guzu i isto toliko kapi na svom anusu”, savjetuje seksologinja. Ako postane presuho, polako dodajte još.

 

5. Koliko prljav analni seks može postati?

 

“Očekivati da ćete imati analni seks bez kontakta s izmetom je jednako kao očekivati da ćete imati vaginalni seks bez kontakta s vaginalnim sokovima”, izravna je Andelloux.
No, dobra vijest je ta što “kontakt s izmetom” ne znači da će sve biti puno vaše stolice.


6. Kojim objektima bi trebao biti zabranjen pristup u analni otvor? Je li kondom nužan?


Iako je vjerojatno zabavno gurati svakakve igračke u anus, loš izbor istih može rezultirati posjetom bolnici. “Svaka osoba mora sama odlučiti koliko je spremna riskirati”, upozorava stručnjakinja. Što se tiče kondoma, seks bez njega svakako vas čini podložnijima riziku od različitih infekcija i bolesti.


7. Na kraju konca: pruža li uopće analni seks užitak?


O tome hoćete li sami pokušati to saznati mora odlučiti vaš osobni moralni kompas, no što se tiče stručnjaka, dokle god se lijepo igrate, analni seks može vam pružiti veliku ugodu.
 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook