Video / Novi spot za pjesmu 'Neizdrživo'

Šta će reći Jelena: Amel Ćurić sa vatrenom Teom mokar do kože razmjenjuje poljupce!

Showbizz13.10.15, 11:01h

Šta će reći Jelena: Amel Ćurić sa vatrenom Teom mokar do kože razmjenjuje poljupce!
Spot i prvi singl pobjednika Amela Ćurića, nakon pobjede na X Factor Adria pušten je u eter, na YouTube gdje je od sinoć pregledan više od 47 000 puta, te poslan svim radijskim stanicama u regiji

 

Spot je sniman u Poreču, u vili Massimovog prijatelja Darka Rauscha, pod budnim okom i redateljskom palicom Harisa Dubice. Uz Amela i Massima, u spotu za singl „Neizdrživo“, pojavljuje se i prekrasna Tea Bošković koja je 2012. osvojila titulu prve pratilje Miss Hrvatske. Ćurić ne krije oduševljenje kako zbog izlaska singla tako i zbog izvrsne suradnje s grupom profesionalaca kojima se ovom prilikom okružio.

 

„Massimo se za vrijeme trajanja X Factor Adrije, pokazao kao odličan mentor, kolega i prijatelj, a to je ostao i nakon toga. Veliki je showman i pravi je  izazov raditi s njim. Još dok je bilo u toku studijsko snimanje pjesme, razmišljali smo o tome da Massimo odsvira gitarske solo dionice, a nakon toga smo došli do ideje i da bude akter u samom spotu. Što se tiče Tee, redatelj Haris Dubica i ja smo tražili djevojku koja nije samo klasična ljepotica već da ima i karakter. Nakon nekog vremena, odlučili smo da bi tu ulogu mogla dobiti baš Tea. Cijela ekipa je bila izvrsna, veliki profesionalci u svom poslu i bilo je prekrasno surađivati s njima.“- izjavio je Amel.


Massimo Savić kao osoba koja je već dugi niz godina na sceni, ostao je dosljedan svojim riječima koje je uputio Amelu za vrijeme trajanja showa, da će kao njegov mentor biti uz njega i nakon pobjede.

 

amel-curic-tea1

 

Kao član žirija X Factora osjećao sam da trebam čvrsto stati uz svoga učenika, a ujedno i pobjednika tog regionalnog TV showa. Sam poziv Amela da snimim gitare za pjesmu „Neizdrživo“ primio sam s puno simpatija. Snimanje gitarskih dionica pjesme, u konačnici se pretvorilo i u snimanje istih tih dijelova na spotu. Morate znati da snimanje spotova zna biti vrlo zamorno i puno praznog hoda, ali taj je jedan dan u Poreču bio drugačiji i veselim se da je ostao zabilježen kao video za pjesmu „Neizdrživo“! – rekao je Massimo.

 

Spot je sniman u režiji Harisa Dubice, omiljenog redatelja Dine Merlina, koji živi u Švicarskoj, gdje se spot prvotno trebao snimati. Slovi za jednog od najboljih redatelja na ovim prostorima, a dvije godine za redom osvojio nagradu za "Best Swiss Video“. Već godinama surađuje s poznatim imenima regionalne glazbene scene, kao što su „Zabranjeno pušenje“, Dino Merlin, Marija Šerifović, Emina Jahović, Saša Kovačević, Aco Pejović, Djogani, DJ Denial X & MC Yankoo i mnogi drugi.

 

„Bilo je lijepo iskustvo surađivati s Amelom, Massimom i ponovo s Teom s kojom sam već ranije surađivao na jednoj reklami za švicarske čokoladice. To je moj prvi spot koji sam radio u Hrvatskoj i nadam se da  ću ponovo imati priliku nešto snimati u toj predivnoj zemlji bogate prirode. Amel je jako angažiran i ništa ne prepušta slučaju. Želim mu karijeru koju zaslužuje. Massimo je fantastičan umjetnik i postao sam njegov fan. Kamera ga voli, ima tu neku mistiku u sebi“ – poručio je Dubica.

 

Pjesma „Neizdrživo“ ljubavne je tematike, ali neopisivo jaka i moćna. Autor glazbe teksta i aranžmana je Amil Lojo s kojim je Amel i ranije surađivao. Osim Amela, Lojo je surađivao i s Giulianom, Massimom, Lanom Jurčević i brojnim drugim zvijezdama diljem regije.

 

"Prije svega da se zahvalim  Amelu, Massimu i Menartu na ukazanom povjerenju...Bilo mi je veliko zadovoljstvo biti dio tima. Mislim da imamo pravu pjesmu u pravo vrijeme s pravim izvođačem. Suviše je da pričam o Amelovim vokalnim sposobnostima, ali moram reći da mi Amel nije nikad zvučao uvjerljivije. Siguran sam u to da će i publika prepoznati i osjetiti tu kemiju između Amela i pjesme." – rekao je Lojo.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook