VIDEO/ Vruće u 'Big Brotheru'

Sarajlija Ervin otkrio da je spavao s 500 žena: Mirjana pred njim potpuno gola ušla u kadu, evo kako je reagovao

Showbizz11.10.15, 19:03h

Sarajlija Ervin otkrio da je spavao s 500 žena: Mirjana pred njim potpuno gola ušla u kadu, evo kako je reagovao
Iako se doima kao sramežljiv i povučen mladić, Ervin tvrdi da je veliki zavodnik. Barbara, Steffani i Ivona su nakon tih saznanja komentirale kako su se neugodno iznenadile

 


Ervin je i u svom profilu spomenuo kako je broj žena s kojima je bio troznamenkast, a sinoć je Ivoni otkrio kako se taj broj, navodno, kreće oko 500! Ivonu to nije oduševilo, a i Barbara se iznenadila.

 

Upravo ga je Barbara kasnije upitala bi li spavao s Mirjanom, što je Ervin odgovorio pozitivno, na svoj kompliciran i zbunjen način. Barbari i Steffani nikako nije bilo jasno na šta misli kada kaže da može spavati sa svima, a on joj je objasnio da je to samo ispunjavanje potrebe i da je drugačije kada je s nekim do koga mu je stalo.

 

Riječanku je zanimalo bi li spavao i s trenutnom kraljicom kuće Mirjanom, na što je Sarajlija također dao potvrdan odgovor.

 

 

 
Šokantno Ervinovo priznanje.

Šokantno Ervinovo priznanje. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Saturday, October 10, 2015

 

 

 

 
Ervin priznao da bi bio i sa Mirjanom.

Ervin priznao da bi bio i sa Mirjanom. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Saturday, October 10, 2015

 

 

Razgovor se nastavio i nakon brojnih Ervinovih priznanja, pa je na red došla Steffani koja je također rekla što joj je na pameti.

 

Ispričala je Ervinu da joj više nije 'napet' te da ju je razočarala njegova neiskrenost. Bacila mu je bubicu u uho da je, osim njoj, i drugim ljudima u kući pao u očima, iako ga svi smatraju dragim i pristojnim.

 

 

 
Razgovor između Stefani, Barbare i Ervina.

Razgovor između Stefani, Barbare i Ervina. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Saturday, October 10, 2015

 

 

Vladarica kuće Mirjana kasnije je pozvala Ervina da joj se pridruži u njenim odajama. Kada su se smjestili, Veliki brat im je omogućio da gledaju Ivonu, Barbaru i Zoricu u ispovjedaonici.

 

Prvo što su Ervin i Mirjana mogli čuti i vidjeti ticalo se Mirjanine vladavine i stajališta Ivone, Barbare i Zorice da se ne žele družiti s njom jer im 'ne leži'.

 

Zorica je u ispovjedaonici spomenula i incident koji se dogodio ranije kada je navodno pljunula Mirjanu te je rekla da joj je žao jer njena pljuvačka 'ne zaslužuje' završiti na nekome kao što je Mirjana.

 

Ivona i Barbara poslije toga su komentirale i Ervinovo hvalisanje oko broja djevojaka s kojima je spavao. Zorica je na sve to rekla da Ervinovo ponašanje po tom pitanju nije ništa novo te da takvih muškaraca kao što je on ima 'koliko hoćeš'.

 

Ervinu nije bilo drago čuti sve te stvari o sebi, a pogotovo ne kada su djevojke spomenule da se seksao sa Steffani dok je u istoj kući bila Barbara u koju je bio zaljubljen. Djevojke su također dovele u pitanje iskrenost njegove sramežljivosti te su dodale da misle kako bi Ervin spavao i sa Zoricom i s Vesnom.

 

Dok je Ervin sve to slušao, Mirjana je potpuno gola izašla iz toaleta te se smjestila u kadu punu vode iza njega, no Ervin je nije odmah primijetio. Kada se u jednom trenutku okrenuo prema Mirjani i uočio da je naga, samo se nasmiješio.

 

Barbara je nastavila izlaganje te je dovela u pitanje Ervinovu iskrenost kada joj je rekao da nju ne bi iskoristio kako to inače radi kada izlazi van. Zorica je nakon svega zaključila da će Ervin kada izađe iz kuće Velikog brata najvjerojatnije ostati 'suh' jer će djevojke znati zapravo kakav je.

 

Video Ervinovog i Mirjaninog boravka u Mirjaninim odajama možete pogledati OVDJE (UPOZORENJE! Sadržaj nije primjeren za mlađe od 18 godina).

 

(jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook