POVRATAK U ŽIVOT UGLEDNOG BH. PODUZETNIKA

Prva ispovijest Pere Gudelja nakon pucnja u sebe: Zašto sam ovo učinio...

Hronika11.10.15, 11:36h

Prva ispovijest Pere Gudelja nakon pucnja u sebe: Zašto sam ovo učinio...
Sve se dogodilo u hipu, bez ikakvih prethodnih razmišljanja i planiranja takvoga čina. Nisam u tom trenutku razmišljao ni o obitelji, ni o FIS-u..., ispričao je Pero Gudelj za Večernji list

 

Poslije točno 60 dana od nesretno-tragičnog događaja, u petak se kući u Vitez vratio ugledni viteški i bosanskohercegovački poduzetnik Pero Gudelj. Tih 60 dana proveo je u Kliničko-bolničkom centru Koševo u Sarajevu gdje su se liječnici više dana borili za njegov život.


Na sreću, uspjeli su ne samo spasiti njegov život, nego ga dovesti na put povratka obitelji i svom kapitalnom djelu, bosanskohercegovačkom gospodarskom divu FIS.


- Zaista ne znam zašto sam ovo sebi učinio. Sve se dogodilo u hipu, bez ikakvih prethodnih razmišljanja i planiranja takvoga čina. Nisam u tom trenutku razmišljao ni o obitelji, ni o FIS-u. Dogodilo se i za mene neobjašnjivo i tu je jednostavno kraj tog dijela priče. Istina, tijekom liječenja rojile su mi se razne misli koje su išle unatrag sve do djetinjstva, siromaštva u kojemu smo živjeli, pa sve do nesretnog čina koji sam napravio... A vratit ću se još jednom na taj nesretni čin koji je do svega ovoga doveo...", prenosi portal Večernji.ba dio iz ekskluzvine ispovijesti Pere Gudelja koju možete u cjelosti čitati u printanom izdanju Večernjeg lista BiH.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook