VIDEO/ Reality Romeo debelo pretjerao

Jadno: Sarajlija Ervin javno ponizio Stefani

Showbizz09.10.15, 13:29h

Jadno: Sarajlija Ervin javno ponizio Stefani
Odnos Stefani i Ervina, pa onda Ervina i Barbare, top je tema u kući Velikog brata, ali i izvan nje. Ipak, rijaliti Romeo je debelo pretjerao

 

Iako je juče priznala da su se njeni osjećaji prema Ervinu ohladili, Stefani je sinoć ponovo završila kod njega u krevetu, a Velikom bratu nije znala da odgovori na pitanje da li će se ta veza nastaviti.

 

 

A ljubavna drama kao da se tek sprema. Ervin je otkrio šta zaista misli o Barbari, a šta o Stefani.

 

Stefani reče da je žalila poslije prvog seksa, a poslije ovog milovanja će opet. Ervin je pred kamerama rekao da bi ga bilo sramota da ga vide sa Stefani u gradu.

 

A nije ga bilo sramota sa njom da ima seks? Više puta. I da je grli i mazi. Po njegovom priznanju ispada da je ona priča da je novi Nemeš netačna. Ako ništa drugo, on je uz Marijanu stao i na ulici, a ovaj ne bi ni iz pristojnosti. Za to vrijeme, Stefani kao da ne zna šta joj sprema...

 

 

"Nemam pojma šta je ovo, ne znam šta da ti kažem. Sada bih ti rekla jedno a sutra već drugo, pa onda bolje da ćutim. Pitaj me sutra", diplomatski se Stefani izvukla od pitanja Velikog brata.

 

A na sve ovo Veliki brat je postavio i nekoliko pitanja Barbari.


"Ja sam zaljubljena u osobu koja je vani, bez obzira da li ta osoba bude htjela sa mnom komunicirati kada izađem ili ne. Jasno sam dala svoj stav o tim glupostima u kući. Ne bih se nikada ni ljubila ni spavala s nekim u kući. Ne bih se spetljala ni sa kim u kući. Ne znam šta da kažem Ervinu, on je toliko dobar dečko... Žao mi je zbog cijele ove situacije".

 

 

(24sata.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook