Foto/ Oglasila se nakon mučnog prekida

Vlatka Pokos uzvraća udarac na nedžentlemenske komentare bivšeg: Evo u čemu nalazi utjehu nakon kraja...

Showbizz07.10.15, 13:19h

Vlatka Pokos uzvraća udarac na nedžentlemenske komentare bivšeg: Evo u čemu nalazi utjehu nakon kraja...
Nakon što je Ivica Biljan jučer za javnost komentirao razlog prekida s Vlatkom Pokos, s kojom je bio u vezi deset mjeseci, poznata televizijska voditeljica odlučila se na šutnju, no na svom profilu na Instagramu otkrila je tko joj daje snagu u teškim životnim trenucima

Nakon nekoliko ljubavnih brodoloma u posljednjih deset godina za Vlatku Pokos (45) uslijedilo je još jedno razočaranje koje joj je priuštio sad već bivši dečko, Kanađanin hrvatskog podrijetla Ivica Biljan (46).

 

Naime, poslije deset mjeseci veze, u koju je televizijska voditeljica ulagala velike nade, a Biljana nazivala muškarcem svog života, uslijedio je prekid koji je kanadski poduzetnik komentirao u medijima i to na nimalo džentlmenski način.

 

'Ostavio sam je. Nisam imao pojma o njezinoj prošlosti, pa kad sam sve doznao, više joj nisam mogao vjerovati. Uhodila me i ljubomorna je', rekao je Biljan. Vlatka je jučer bila nedostupna za bilo kakav komentar, no danas je na svom profilu na Instagramu pokazala koliko ju je takav istup bivšeg partnera povrijedio i u čemu nalazi utjehu.

 

 

vlatka-pokos-baka-ljubica

 

'Zlo me ne može povrijediti. Isus je sa mnom', poručila je prijateljima Vlatka, dodavši kako je jedna osoba zaslužna za sve dobro u njezinom životu, a to je baka Ljubica koja ju je odgojila i koju je izgubila prije nekoliko mjeseci.

 

vlatka-pokos-isus

 

'Moja mila baka, čista duša. Ona mi je dala sve najvrednije što imam. Moju ljubav. Za sve ljude. I one zle. Njima ljubav najviše treba...'

 

(tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook