Folk zvijezda pomaže književnici

Ceca bivšoj Sarajki Isidori Bjelici platila liječenje od opake bolesti

Showbizz07.10.15, 10:21h

Ceca bivšoj Sarajki Isidori Bjelici platila liječenje od opake bolesti
Folk zvijezda finansirala terapije u Švicarskoj kako bi se njena dugogodišnja prijateljica izborila sa teškom bolesti

 

Svetlana Ceca Ražnatović čini sve da pomogne svojoj drugarici Isidori Bjelici da pobijedi rak. Naime, folk diva platila je skupe terapije koje su neophodne kako bi se književničino stanje poboljšalo.

 

Pored toga, Ceca se molila za njeno zdravlje nedavno u manastiru Rainovac u Grockoj, kada je organizovana i donatorska večera, kojoj je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti.


- Ceca i Isidora su dugogodišnje prijateljice. Vole se i poštuju i Ražnatovićevu je veoma pogodilo kada je čula za tragičnu sudbinu koja je zadesila književnicu. Često se viđaju, a Isidora je nedavno sa ćerkom Vilom bila pevačicin gost. Ceca je obećala da će preuzeti na sebe troškove vezane za terapiju koju Bjelica prima - govori za Kurir dobro obaviješteni izvor.

 

Kako dalje saznajemo, Isidorino zdravstveno stanje trebalo bi da se poboljša nakon terapije koju je Ceca finansirala, a svi koji poznaju Bjelicu tvrde da je odlučna da dobije i ovu bitku.

 

Kako bi provjerili navode do kojih su došli, novinari Kurira su pozvali Isidoru, koju su zatekli dok je primala infuziju.


- Moje zdravstveno stanje je delikatno, ne mogu da dajem izjave, pokušavam da preživim - poručila je kratko Bjelica.

 

Sa druge strane, folk zvijezda nije željela da komentariše detalje vezane za njenu pomoć, ali je poručila da je u svakoj situaciji uz prijateljicu.


- Isidora i ja smo prijateljice, ona je bila uz mene kada je meni bilo teško, sada sam ja uz nju i biću sve dok joj to bude trebalo - rekla je Ceca.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook