Loše vijesti za sve fanove popularnog realityja

Beogradske vlasti odlučile srušiti Big Brother kuću

Mediji06.10.15, 21:58h

Beogradske vlasti odlučile srušiti Big Brother kuću
Kuća je izgrađena prije devet godina kad je prikazana prva sezona Big Brothera, a ovo je drugi Big Brother sniman u njoj

 

 

Prema najavama beogradskog gradonačelnika Siniše Malog i gradskog menadžera Gorana Vesića, sljedeće godine srušit će se Big Brother kuća na Košutnjaku.


Siniša Mali je rekao da se Pionirski park, koji je bio zapušten i bez zelenih površina, vraća djeci.


"Više je služio za Velikog brata i razne realityje, a ne za ono čemu je prvotno namijenjen. Sada ga vraćamo djeci, da se ovdje rekreiraju, bave sportom, obrazuju i provode slobodno vrijeme", rekao je Mali.


"Ukinut ćemo prostor za reality programe, tako da od 1. aprila iduće godine ovdje više neće biti kuće Velikog Brata. Također se vode imovinsko-pravni sporovi s nekoliko poduzeća koja se nalaze u Pionirskom gradu, a kojima tu nije mjesto. Tajništvo za komunalno-stambene poslove od iduće godine preuzima održavanje zelenih površina, dok će 'Parking servis' kupiti 100 bicikala koji će biti na raspolaganju djeci koja budu ovdje boravila", rekao je Vesić za Telegraf.


Kuća je izgrađena prije devet godina kad je prikazana prva sezona Big Brothera, a ovo je drugi Big Brother sniman u njoj. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook