Foto / Plavokosa slatkica nekad i sad

Pogledajte kako danas izgleda legendarna pjevačica Magazina Ljiljana Nikolovska

Showbizz06.10.15, 19:56h

Pogledajte kako danas izgleda legendarna pjevačica Magazina Ljiljana Nikolovska
Ljiljana Nikolovska bila je članica Magazina u najslavnije doba te grupe, od 1983. do 1989. godine. Njihov hit iz 1983. "Kokolo" pjeva se i danas, a zanimanje za Ljiljanu pojačalo se nakon njenog odlaska iz Hrvatske početkom '90-ih

 

 

Godinama živi u San Pedru u Kaliforniji, nakon razvoda od Jadrana Lazića 1995. godine se udala za Petea Mazicha, s kojim ima sina Tonija.

 

Nedavno je gostovala u showu Tabloid, nakon 20 godina izbivanja iz Novog Sada. Nedavno se vratila u rodni Split zbog bolesti oca, kojeg je u emisiji pozdravila. I dalje se bavi muzikom, no tvrdi da su muzičari '80-ih bili bolji te su znali svirati. Današnje pjesme Magazina ne sviđaju joj se.

 

ljiljana-nikolovska-magazin

 

"Valjda sam starija generacija koja ne sluša te stvari, ako imaju svoju publiku znači da valja na način koji ja ne razumijem. Magazin je još ok, danas je takav štanc, obrade šlagera na neki moderan način", rekla je plavokosa pjevačica.

 

Za Danijelu Martinović i Jelenu Rozgu kaže da su prelijepe dame, koje su napravile "ogromnu karijericu" baš onako kako su htjele. Tvrdi da ima pjesme, no nije još sigurna hoće li ih objaviti.

 

"Nije mi jasno zašto, a kad shvatim, izdat ću ih. Ovo je neko drugo vrijeme, trendovi, pjevači. Ja sam pomalo staromodna", rekla je Splićanka s američkom adresom. 

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook