Foto/ Zvjezdana prašina

Melina Džinović živi holivudski san: Šta je zajedničko pjevačevoj supruzi i Sharon Stone??

Showbizz01.10.15, 15:31h

Melina Džinović živi holivudski san: Šta je zajedničko pjevačevoj supruzi i Sharon Stone??
Menadžer poznate holivudske glumice Sharon Stone prošle se godine našao na reviji Meline Džinović u Miamiju

 

Dizajnerica i supruga Harisa Džinovća, Melina Džinović, živi svoj holivudski san. Njezine kreacije već je nekoliko puta crvenim tepihom prošetala Sharon Stone, a i ubuduće će Melina biti modni odabir ove svjetski poznate glumice..
 

 
A cijelu njezinu karijeru promijenio je jedan telefonski poziv.


 
'Nakon što sam spustila telefonsku slušalicu, trebalo me polijevati hladom vodom da dođem sebi. Ona je jednostavno rekla da je pogledala sve te modele i počela nabrajati koje bi voljela da joj se naprave', rekla je Melina.

 

sharon-stone

 
Naime, menadžer poznate holivudske glumice Sharon Stone prošle se godine našao na Melininoj reviji u Miamiju. Sharon Stone otad je već nosila jednu njezinu kreaciju. Ista se nešto kasnije prodala i na humanitarnoj večeri.


I tako je Melini pošlo za rukom da njezini modeli budu tema svjetskih magazina. Baš kao što se dogodilo sa haljinom Matije Vuice koju je Zrinka Cvitešić nosila na premijeri u Londonu.

 

Iste večeri prišla joj je oskarovka Helen Mirren, tražeći njezin broj telefona! Ksenija Vrbanić takav je scenarij doživjela nakon što je njezinu kreaciju odabrala Helena Bonham Carter.
 

 
A za sve je, doznajemo, kriv suprug Haris Džinović. Na samim početcima dizajnerske karijere govorio joj je - 'uspjeh ne dolazi na pladnju'. Cijelu njihovu priču pogledajte u prilogu inMagazina.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook