ČETVRTO IZDANJE 3. OKTOBRA

Logosoft ponovo zlatni sponzor IT konferencije: 4. MSCommunity BiH konferencija besplatna za sve učesnike

Biznis Klub30.09.15, 15:54h

Logosoft ponovo zlatni sponzor IT konferencije: 4. MSCommunity BiH konferencija besplatna za sve učesnike
Primarna namjena ove konferencije je razmjena znanja i iskustava između Microsoft orijentisanih korisnika, administratora, inženjera, programera i partnera u BiH, kao i svih IT entuzijasta


Četvrto izdanje MSCommunity BiH konferencije, jednog od najznačajnijih skupova IT profesionalaca iz BiH i regiona, ove godine će se održati u hotelu Vučko na Jahorini 3. oktobra 2015. godine. Kao što je to slučaj od samog pokretanja konferencije, Logosoft je i ove godine zlatni sponzor ovog prestižnog okupljanja IT stručnjaka.


Primarna namjena ove konferencije je razmjena znanja i iskustava između Microsoft orijentisanih korisnika, administratora, inženjera, programera i partnera u BiH, kao i svih IT entuzijasta.


Konferenciju organizuje MSCommunity BiH, neprofitno udruženje sa svojim ograncima u Sarajevu, Banja Luci, Bijeljini, Tuzli, Mostaru i Bihaću, uz svesrdnu podršku Microsofta BiH, Logosofta i partnerskih kompanija.  Uz Microsoft konferenciju MSNetwork, koja se tradicionalno održava svake godine na proljeće, MSCommunity konferencija je jedan od najznačajnijih skupova IT profesionalaca iz cijele BiH i regiona. Od samog začetka udruženja MSCommunity BiH, Logosoft je podržavao rad udruženja, te je uz Microsoft BiH,  sponzor konferencije od samog njenog nastanka.


Ove godine, pored svoje sponzorske uloge, Logosoft se pojavljuje kao učesnik konferencije, a prisutnima će predstaviti sve prednosti LoGO! BIZ platforme kroz predavanja "LoGO! BIZ – komunikacije i servisi na jednom mjestu".


Kao i do sada, konferencija je besplatna za sve one koji žele da prisustvuju. Zahvaljujući sponzorima, koji su i ove godine podržali konferenciju, a među kojima je i Logosoft, učesnici neće snositi nikakve troškove, Za učesnike je obezbijeđen i prevoz  na relaciji Sarajevo – Jahorina – Sarajevo. Više informacija potražite na zvaničnoj stranici konferencije  (http://konferencija.mscommunity.ba/).


Podsjetimo, do sada su održane tri veoma uspješne MSCommunity BiH konferencije, od kojih je svaka okupila više od 230 IT stručnjaka (administratora, programera i inženjera) iz BiH, a koje su ostavile veoma dobar utisak kod učesnika.

 

(DEPO PORTAL/BLI N MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook