Počinju pripreme za 'ludilo' u Domu mladih

Stiže talas dobre energije: Koncert Hladnog piva u Sarajevu 16. oktobra

DEPO CLUBBING23.09.15, 12:00h

Stiže talas dobre energije: Koncert Hladnog piva u Sarajevu 16. oktobra
U kvalitetan provod s momcima iz HP-a ne treba sumnjati i zbog činjenice da se radi o bendu koji više od dva desetljeća puni dvorane širom regije i koji u svom muzičkom opusu ima, uvijek rado slušanih osam studijskih, tri live albuma sa pregršt hitova

 

Počnite se pripremati za „ludilo“ u Domu mladih Sarajevo 16. oktobra - stiže nam Hladno pivo!

 

Proteklog vikenda, koncertom na zagrebačkoj Šalati, momci iz Hladnog piva još jednom su potvrdili status neprikosnovenih punk-rock vladara na ovim prostorima. Djelić atmosfere iz Zagreba možete pogledati u videu ispod.

 


Posljednji put u Sarajevu smo ovaj hrvatski bend slušali i gledali prije dvije godine, a ovoga puta, uz dobro znane hitove s prethodnih albuma čućemo uživo i numere sa posljednjeg albuma “Dani zatvorenih vrata”, od kojih su neke kod domaće publike već dobile status legendarnih.


Sudeći prema dosadašnjim nastupima Hladnog piva, brojne poklonike benda i ovog puta, pored neupitno kvalitetne muzike, očekuju talasi dobre energije koji sa bine neprestano preplavljuju dvorane, sve dok i posljednji akord ne bude odsviran. U kvalitetan provod s momcima iz HP-a ne treba sumnjati i zbog činjenice da se radi o bendu koji više od dva desetljeća puni dvorane širom regije i koji u svom muzičkom opusu ima, uvijek rado slušanih osam studijskih, tri live albuma sa pregršt hitova.


Uskoro više informacija o prodaji ulaznica. Do tada pratite nas i OVDJE!

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook