FOTO/ POTPUNO OSVOJIO ŽENSKA SRCA

'Mirisno' popodne u Sarajevu: Zavirite na gala promociju novog Lancôme parfema - La vie est belle Intense

ŽENA iN18.09.15, 10:36h

'Mirisno' popodne u Sarajevu: Zavirite na gala promociju novog Lancôme parfema - La vie est belle Intense
Lancôme I Inoma parfimerija predstavili su juče bosanskohercegovačkom tržištu novi miris za žene: La vie est belle Intense. Događaju su prisustvovali brojni novinari, te eminentne javne ličnosti

 

Lancôme I Inoma parfimerija predstavili su juče bosanskohercegovačkom tržištu novi miris za žene: La vie est belle Intense. Događaju su prisustvovali brojni novinari, te eminentne javne ličnosti.

lancome-julija-roberts

Lancôme:

Kompanija Lancôme, koju je 1935. godine osnovao vizionar i pionir Armand Petitjean, ove godine slavi 80 godina ljepote. Prilika je to za slavljenje žena koje nadahnjuju ovaj brand, od vjernih kupaca do ambasadorica, kao i za niz inicijativa protkanih radošću koje će nepobitno potvrditi da je život lijep s Lancômom.

 

“La vie est belle L’Eau de Parfum Intense je raskošna mirisna kompozicija usmjerena na dva akorda: tuberozu (bijelo cvijeće) i lješnjak. Raskošan, profinjen i senzualan. Za ženu koja traga za ultimativnom elegancijom!” - istakli su predstavnici kompanije L’Oreal.

 

Novi parfem dio je linije La vie est belle koja je u nepune tri godine potpuno osvojila ženska srca. Treći najprodavaniji ženski parfem u svijetu, drugi u Europi i prvi u Francuskoj 2014. godine,                  

 

La vie est belle danas uživa kultni status modernog klasika.

 

Pozitivna poruka o sreći iskazana je na univerzalan način, s kojom se svaka žena može lako poistovjetiti. Legendarna bočica odražava prepoznatljivi osmijeh kao istinski simbol radosti i slobode. Kampanja je predvođena zastitnim licem Julijom Roberts.

 

A kako je bilo na sarajevskoj promociji, pogledajte u našoj fotogaleriji...

 

Inoma parfumerije:

Lanac parfumerija INOMA danas je omiljeno mjesto za kupovinu kozmetike i parfema brojnim damama našeg glavnog grada. Svojom nenadmašnom ponudom visokoselektivnih brendova iz svijeta parfema, te preparativne i dekorativne kozmetike INOMA parfumerije naprosto oduševljavaju.

 

Svakodnevno ovdje ćete pronaći brojne novosti iz beauty svijeta, promocije, pogodnosti kao i vrijedne savjete naših savjetnika za ljepotu, te uvijek dobro raspoložene INOMA timove.

 

(DEPO PORTAL/aa/Foto:Amer Beganović)
 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook