Šta se desilo u toaletu, gdje nema kamera

Maca Diskrecija dobila šamar: 'Klošarko, nađi makroa! Ovo je maska, jer ti ne pjevaš, ti mučeš'

Zabava04.09.15, 19:31h

Maca Diskrecija dobila šamar: 'Klošarko, nađi makroa! Ovo je maska, jer ti ne pjevaš, ti mučeš'
Maca Diskrecija i Miljana Kulić su ogovarale Miru Škorić, a kada je pjevačica to saznala, počela je da se dere i da ih vrijeđa

 

U luksuznoj vili rijalitija "Parovi" ovih dana je prilično turbulentno, a jedan od najvećih sukoba se vodi između pjevačice Mire Škorić i Mace Diskrecije.

 

Škorićeva je potpuno poludjela kada je Maca rekla Nikoli da lošije pjeva od Peđe Medenice i od tada ne prestaje da je vrijeđa, pa joj je čak i zaprijetila da joj ne prilazi na bliže od 16 metara, inače neće biti dobro po nju.

 

Prethodne noći se desio još jedan okršaj, a onda se Miljana Kulić pred ostalim učesnicima izlanula šta se navodno desilo u toaletu, gdje nema kamera.

 

"Mira je u kupatilu ošamarila Macu, odveli su je zbog toga u izolaciju", rekla je Kulić, piše Opera, dok je Marko Perović ućutkivao i govorio joj da ne smije da priča na o tome.

 

maca-diskrecija-mira-skoric

 

Podsjetimo, Maca Diskrecija i Miljana Kulić su ogovarale Miru Škorić, a kada je pjevačica to saznala, počela je da se dere i da ih vrijeđa.

 

"Slušaj klošarko, neću da ustajem jer nisi vredna. Da bi nešto ova televizija naplatila što je učinila za tebe, možeš odmah da kreneš ispod mosta i po tim jahtama da nađeš makroa i da radiš to što radiš. Ovo je maska sve, jer ti ne pevaš, ti mučeš", rekla je Mira za Macu dok je za Miljanu imala samo nekoliko reči.


"Za Miljanu ne znam šta da kažem stvarno, stvarno jedno veliko saučešće".

 

(kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook