Video/ Sportski tip

Putin ima novu djevojku? Profesionalna bokserka od njega je viša za glavu, a svi je zovu 'Malj'

Lifestyle03.09.15, 17:23h

Putin ima novu djevojku? Profesionalna bokserka od njega je viša za glavu, a svi je zovu 'Malj'
Ima li Vladimir Putin novu djevojku? Ako je suditi po napisima brojnih svjetskih medija, ali i komentarima po ruskim društvenim mrežama, čini se da ruski predsjednik više ne samuje (ako je nakon razvoda od dugogodišnje supruge Ljudmile ikada i samovao)

 

Sretna gospođica zove se Natalija Ragozina, bivša je boksačica i osvajačica svih mogućih titula u srednjoj kategoriji. Prestala je boksati 2009. godine, a posljednjih godina uglavnom je pozirala za raznorazne časopise, između ostalih i za Penthouse.

 

Putin i Ragozina upali su u oko ruskoj javnosti na jednoj borilačkoj manifestaciji u Sočiju. Lijepa i poprilično visoka plavuša (181 centimetar) smjestila se između Putina i premijera Dmitrija Medvedeva, neprestano je ćaskala s predsjednikom, a premijera nije ni pogledala.

 

Glasine o vezi boksačice i moćnog predsjednika otišle su toliko daleko da je čak i Kremlj na svojim službenim stranicama 'zaboravio' objaviti fotografiju Ragozine i Putina... A možda se samo Putin osjećao nelagodno budući da je gospođica koja je znana po nadimku 'Malj' čak 15 centimetara viša od predsjednika.

 

Ako se ova priča pokaže istinitom, onda smo dobili definitivnu potvrdu da je Putin sportski tip. Čovjek obožava nogomet, hokej, borilačke vještine, ali čini se da pada i na sportašice. Naime, javna tajna u Rusiji je da je Putin godinama bio u vezi s gimnastičarkom Alinom Kabajevom. Čak su bila nagađanja da mu je Kabajeva rodila sina...

 

 

(Jutarnji, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook