Dirljiva ispovijest udovice kralja funka

Danijela Dvornik: Dino i ja smo se gađali gdje smo najosjetljiviji, vrijeđali se i ubijali samopoštovanje...

Showbizz02.09.15, 13:41h

Danijela Dvornik: Dino i ja smo se gađali gdje smo najosjetljiviji, vrijeđali se i ubijali samopoštovanje...
Danijela Dvornik, koja je prošlih mjeseci prošla nevjerojatnu preobrazbu i danas izgleda bolje nego ikad, ali je i puno zadovoljnija, ispričala je da je jednog jutra stala ispred ogledala, raščupana, s podočnjacima do poda, 'u nekoj babskoj spavaćici koja je prikrivala sve viškove, a u isto vrijeme me širila u svim smjerovima'

 

- Gledala sam svoj odraz u ogledalu s gađenjem i pitala se 'tko je ova žena?', iskrena je udovica Dine Dvornika, koja je postala potpuno svjesna svojih životnih pogrešaka.

 

- U jednom trenutku moga života, dok sam već debelo bila u braku s Dinom, koji se na svoj način borio sa svojim demonima, svaki njegov pad ili neuspjeh u životu, bio je i moj neuspjeh. Bar sam ja to tako mislila. Bilo koja situacija koja bi rezultirala svađom u kojoj bi se obostrano počastili mnogobrojnim uvrijedljivim epitetima i koliko god smo puta te riječi izgovorili, svaki put bi nas te riječi pogodile, ravno u srce i ravno u ego. Gađali smo se tamo gdje smo znali da smo najosjetljiviji. Nakon toga svatko bi se zatvorio u svoj svijet strahova i sumnje, a izlazili bi podvinutog samopoštovanja. Onda bi se pomirili, jedan drugom oprostili, nesvjesni da svaka takva svađa ostavlja ožiljke na našoj psihi i našem odnosu... Jednog dana nakon svih tih svađa i ružnih riječi, počneš vjerovati u sve izgovoreno, napisala je na svom blogu Danijela.

 

Da se ponovo rodi taj dio svog života bi promijenila.

 

- Obuzdala bih strasti i nikad ne bih izgovorila nijednu uvredljivu riječ drugoj osobi. Umjesto da smo jedan drugome bili podrška mi smo učinili suprotno, otkriva gospođa Dvornik.

 

Kaže da su ona i danas pokojni pjevač upali 'u ambis'.

 

- Tonuli smo i mislili kako ćemo to jednog dana popraviti. Istina je da ne postoji jedan dan, nego postoji sada. Njegova prerana smrt nije nam dala šansu da isplivamo iz tog ambisa. Dakle, usprkos ljubavi koju smo imali – svi naši strahovi, manjak samopouzdanja i slaba vjera u same sebe nas je distancirala i učinila da se svatko zatvori u svoj svijet. I tako sam ja postala ona debela i frustrirana Danči koja je kažnjavala sebe i svoga supruga, a on muž koji je bježao u svoj virtualni svijet. Svaka njegova nezgodna ili uvrijedljiva riječ samo me jos više tjerala, neću reći -'prema frižideru' – jer nije bilo tako, nego mi je na neki način rušila volju i želju da se trgnem. To je bila moja mala osveta. Podsvjesna, priča Danijela, koja se i godinama nakon smrti 'kralja funka' borila sa svojim demonima i onda rekla - dosta.

 

Danas je sretna i na život gleda drugim očima. Vježba, šeće sa psom, okrenula se sebi. Smršavila je gotovo 20 kilograma, ali, kaže, nisu toliko bitne fizičke nego psihičke promjene.

 

'Ono što vam želim reci jest da prestanete biti žrtve svoga vlastitog života, prestanite pronalaziti razloge i opravdanja za stanje u kojem jeste. Tražite vlastito vrijeme i razumijevanje jer zapamtite, ako ste vi sretni i zadovoljni svi će oko vas biti sretniji', poručila je Danijela svima koji trebaju poticaj i koji se žele trgnuti iz letargije u koju su upali.

 

(jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook