Idealna poslovna prilika

Lufthansa traži mlade i sposobne ljude iz BiH: Imate li srednju stručnu spremu i znate njemački, prijavite se!

Biznis Klub02.09.15, 12:20h

Lufthansa traži mlade i sposobne ljude iz BiH: Imate li srednju stručnu spremu i znate njemački, prijavite se!
Kompanija Posao.ba je potpisala ekskluzivni ugovor sa kompanijom Lufthansa za regrutaciju kandidata u centru za korisničku podršku u Brnu, Republika Češka

 

Tokom narednih mjesec dana najveći bh. portal za zapošljavanje i vodeća agencija za regrutaciju u  BiH - Posao.ba će raditi na intenzivnoj regrutaciji i selekciji kandidata sa prostora BiH. 

 

Lufthansa InTouch je svjetska mreža Lufthansa servisnih centara sa sjedištem u Berlinu. Sa sedam ureda u nekoliko zemalja širom Evrope, Lufthansa InTouch centar je odgovoran za pružanje podrške kupcima Lufthansa Grupe, koja nudi više od 360 usluga za oko 40 različitih tržišta, na više od 20 jezika. 

 

Uposlenici korisničkog centra Lufthansa InTouch zaduženi su za pružanje podrške kupcima u vezi rezervacije letova, bonus frequent flyer programa, prodaje karata i drugih usluga koje ova međunarodna kompanija nudi. 

 

Najčešća komunikacija sa korisnicima odvija se na njemačkom jeziku, dok se nešto manji broj poziva odvija na  engleskom jeziku, koji je ujedno i zvanični jezik za internu komunikaciju unutar kompanije. 

 

Ovo je idealna prilika za zaposlenje mladih ljudi iz BiH sa minimalno završenom srednjom školom, naprednim znanjem njemačkog jezika, te željom da putuju i rade u inostranstvu. Osim poznavanja njemačkog jezika, od kandidata se traže i odlične komunikacijske vještine, osnove poznavanja rada na računaru i spremnost na učenje. 

 

Ovim projektom Posao.ba, koji je dio kompanije Kolektiv d.o.o. i članica vodeće međunarodne oglašivačke i regrutacijske grupacije Alma Career, nastavlja niz ekskluzivnih projekata zapošljavanja radnika iz BiH i regiona za vodeće regionalne i međunarodne kompanije.

 

Kandidati koji žele biti razmatrani za navedene pozicije trebaju popuniti aplikacionu formu na www.posao.ba ili putem direktnog LINKA.

 

Samo prijave poslane isključivo putem portala Posao.ba će biti uzete u razmatranje tokom selekcijskog procesa kandidata. 

 

LUFTHANSA IN TOUCH SAJAM ZAPOŠLJAVANJA

 

Posjetite nas na Lufthansa InTouch regrutacijskom sajmu zapošljavanja u Sarajevu, 9. oktobra koji organizuje Posao.ba. 

 

Više detalja o vremenu i mjestu održavanja sajma bit će naknadno objavljeno na portalu www.posao.ba

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook