HBO HITOVI ZA SVOJE GLEDAOCE

Najnovije svjetske premijere u programu Open IPTV-a

Mediji31.08.15, 10:54h

Najnovije svjetske premijere u programu Open IPTV-a
Samo putem Open IPTV-a gledajte najnovije svjetske premijere...

 

Već u ponedjeljak, 31. avgusta u 21.05 časova na HBO, gledajte premijeru serije “Kako Blant kaže”. Riječ je o humorističkoj seriji čija se radnja vrti oko glavnog lika - Voltera Blanta (igra ga Patrik Stjuart), Britanca koji želi da osvoji svijet američke kablovske televizije.

 

Putem svog večernjeg tok-šoua, Blant ima misiju da prenese svoju mudrost Amerikancima i nauči ih kako da se ponašaju, žive i razmišljaju. On je pod stalnim pritiskom vlasnika kanala i okružen disfunkcionalnim članovima redakcije, brojnim bivšim ženama i djecom svih uzrasta, a jedina podrška mu je batler alkoholičar koga je poveo sa sobom iz Velike Britanije u Los Anđeles. Serija, kroz 10 polučasovnih epizoda, prati kolateralnu štetu koju izazivaju Blantove dobronamjerne, ali često pogrešne odluke, kako na ekranu, tako i u privatnom životu.   

 
Posljednja epizoda nove HBO serije “Igrači”,  na programu je u petak, 28. avgusta 2015. godine na TV kanalu HBO COMEDY u 14.55 časova. Serija govori o grupi aktivnih i penzionisanih igrača američkog fudbala, njihovim porodicama, prijateljima i trenerima. Dvejn Džonson glumi Spensera Strasmora, jednog od bivših igrača.


Silvester Stalone, Robert De Niro, Rej Liota i brojni drugi holivudski asovi igraju glavne uloge u fantastičnoj krimi-drami “Zemlja policajaca”, koja je na programu 28.8. u 21.25 časova na TV CINEMAX. Film nas vodi do Fredija, šerifa Garisona, gradića koji uglavnom naseljavaju njujorški policajci. Kada jedan od njih izazove nasilan incident, Fredi pokrene svoju istragu i razotkrije rasističku zavjeru unutar njujorške policije.


Televizijski kanal CINEMAX u reprezentativnim filmskim ostvarenjima “Klasici današnjice”, u petak, 4. septembra 2015. godine sa početkom u 20.00 časova emituje romantičnu komediju “Sile prirode”. Budući mladoženja Ben završava u Njujorku zahvaljujući avionskoj nesreći i odlučuje da sa veselom Sarom putuje kopnom do zajedničkog odredišta, ali situacija se ludački otima kontroli dok sudbina upliće svoje prste.


Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook