Potresna ispovijest 'obdarenog'

On muku muči sa svojom muškošću: 'Tih 48 cm uništilo mi je život, pa pogledajte ga koliki je!'

Lifestyle30.08.15, 12:35h

On muku muči sa svojom muškošću: 'Tih 48 cm uništilo mi je život, pa pogledajte ga koliki je!'
Roberto Esquivel Cabrera (52) iz Meksika namjerava se javiti Guinnessovoj knjizi rekorda sa zahtjevom da njegovo ime upišu u kategoriju 'čovjek s najdužim penisom na svijetu'

 

Tvrdi da je obdaren spolovilom dugim 48,2 cm, za što nudi i rendgensku snimku kao dokaz, ali kako ga citira The Sun, kaže da mu je impozantna alatka uništila život.

 

'Pa pogledajte koliki je, visi sve do ispod koljena. Ništa ne mogu raditi, nesposoban sam za bilo što i zato tražim da mi država da status invalida i pomogne mi. A nakon toga želim da mi u Guinnessu priznaju moj rekord', rekao je Cabrera i dodao da nema partnericu jer se žene plaše seksa s njim.

 

Medicinski eksperti u bolnici u Saltillu, na sjeveroistoku Meksika, smatraju da bi Cabrera svoj golemi problem mogao riješiti operativnim zahvatom, ali on se zasad o takvom rješenju ne izjašnjava.

 

Cabreru su, inače, prije nekoliko godina kao ilegalnog imigranta Amerikanci deportirali natrag u Meksiko i on trenutno živi u izbi koju mu je na korištenje dao brat, ali preživljava od kopanja po kantama za smeće i preprodaje pronađenih sitnica koje su još koliko toliko upotrebljive.

 

Prijatelja, kaže, nema i ljudi ga većinom izbjegavaju.

 

Njegova bi životna priča uskoro trebala izaći i u knjizi koju namjeravaju izdati lokalne novine Vanguardia u Saltillu, koje su prve i izašle s viješću o Cabreri u članku u kojem su ga nazvali 'kentaurom iz Saltilla'.

 

Dosadašnji rekorder u duljini penisa bio je Amerikanac Johan Falcon, o čijem su 34 centimetra dugom spolovilu snimani i dokumentarci.

 

(jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook