FATALNI SEKS ZA VOLANOM

Jurili su BMW-om 110 km/h i odlučili se za spolni čin tokom vožnje, a onda je uslijedila tragedija

Hronika29.08.15, 13:09h

Jurili su BMW-om 110 km/h i odlučili se za spolni čin tokom vožnje, a onda je uslijedila tragedija
Muškarac koji se sa svojom djevojkom usred vožnje brže od 110 kilometara na sat upustio u spolni čin osuđen je na sedam godina zatvora jer je pritom skrivio sudar u kojem je djevojka poginula

 

Minesh Parbat (36) skinuo je hlače i donje rublje dok je cestom na području britanskog West Sussexa u ožujku prošle godine vozio svoj BMW Z3, a na suvozačevom je mjestu bila njegova osam godina mlađa partnerica Lisa Watling, inače frizerka.

 

Kako je ispričao na sudu, Lisa je bila 'napaljena' pa ga je nagovorila da se skine za volanom, ali inzistira da nikakvog seksa nije bilo. No, tužiteljstvo je tijekom čitavog postupka tvrdilo drugačije, a sud je u konačnici povjerovao tim tvrdnjama.

 

Par je nešto prije 2 sata u noći napustio restoran i krenuo prema Parbatovoj kući u kojoj je on zaboravio mobitel. Oboje su popili čašicu dvije, a Parbatu su kasnije izmjerili 1,02 promila alkohola u krvi. Nakon što se skinuo, Lisa je svom partneru sjela u krilo i zaklonila mu pogled na cestu nakon čega se on zabio u ogradu.

 

Lisa je na mjestu poginula, a Parbat je zadobio ogrebotine po licu. U smrskanom su ih BMW-u zatekli slučajni prolaznici. Lisa je na sebi imala samo majicu i grudnjak, dok je ostatak odjeće skinula.

 

Parbatu je sud izrekao i zabranu upravljanja motornim vozilima u trajanju od tri i pol godine nakon izlaska iz zatvora. Premda je tijekom suđenja, na kojemu se izjasnio krivim samo prema točki vožnja pod utjecajem alkohola, Parbat ronio i suze zbog pogibije Lise, na izricanju presude nije pokazivao emocije.

 

(jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook