VIDEO/ ne znaš koja je ljepša

Strava i užas: Majka i kćerka neviđeno se unakazile kako bi izgledale identično

Sport27.08.15, 17:37h

Strava i užas: Majka i kćerka neviđeno se unakazile kako bi izgledale identično
Kad majka i kći žele izgledati isto, teško je odlučiti koja bi prije trebala potražiti stručnu pomoć

Kad usto još žele izgledati isto kao britanska starleta Katie Price (poznatija kao Jordan), treba im ponuditi i prijevoz do liječnika.

 

Nažalost, Georgina i Kayla, majka i kći iz Velike Britanije, posjetile su liječnika, ali onog krivog - plastičnog kirurga. I on je odlučio udovoljiti njihovim željama pa danas izgledaju ovako.

 

Ali to još nije ni pola uvrnutosti u priči. Ove dvije žene dosad su potrošile više od 88.000 dolara na operacije, a u videu za News Dog Mediju 20-godišnja Kayla objašnjava da je s operacijama počela kad se krenula baviti striptizom u dobi od 17 godina i pritom upoznala sponzora, odnosno sugar daddyja koji joj je davao novac svaki tjedan. Taj je novac iskoristila za svoje i majčine operacije.

 

"Ne smeta mi da Kayla ima sugar daddyja ili da se bavi striptizom da bismo platile plastične operacije jer živimo svoj san", kazala je njezina 38-godišnja majka Georgina. "Da", slaže se Kayla. "Znamo kako želimo izgledati".

 

 

Dosad su povećale sise i usta, imaju filere u obrazima, polutrajni makeup, ekstenzije u kosi, izbjeljivane zube te neizostavne umjetne nokte i ten iz solarija.

 

"Kayla i ja sve radimo zajedno, a to uključuje i plastičnu operaciju. Sviđa nam se da izgledamo isto. Čak i kupujemo istu odjeću", poručila je majka i dodala: "Stvarno sam sretna da imam kćer kao Kaylu koja me razmazila i plaća mi operacije... Živim san. Tako sam sretna. I tako sam ponosna na nju".

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook