Provjeravanje boniteta partnera

U Sarajevu održano još jedno uspješno BISNODE poslovno umrežavanje

Biznis Klub27.08.15, 13:46h

U Sarajevu održano još jedno uspješno BISNODE poslovno umrežavanje
Obavještava se javnost, da je Bisnode BH, evropska bonitetna kuća organizovala, danas, 27. Avgusta 2015. još jedno uspješno poslovno umrežavanje - Business Speed Networking sa mogućnostima provjeravanja boniteta potencijalnog partnera na licu mjesta u času trajanja događaja, besplatno

 

Upoznavanje potencijalnih partnera i njihovo povezivanje održalo se u Hotel Europa, Sarajevo u galeriji Bečke kafane. Umrežavanje je trajalo 9h do 11h. 


Na događaju je prisustvovali preduzetnici iz 14 kompanija koji su za 2 sata, na način „speed datinga“ imali mogućnost da upoznaju potencijalne partnere, provjere ih, uspostave kontakt jedni sa drugima i naprave biznis. 

 

Događaj je bio besplatan i dostupan svima. Učesnicima se dopao koncept sastanaka te su prepoznali mogućnost za saradnju.

 

Almedina iz BetaTelStudia nam je rekla: „Smatram da je ovaj vid druženja jako dobar za sve firme, odličan način da se kratko upoznamo i uspostavimo saradnju. Odlično je“.
Maja Kulenović iz Nove Banke je izjavila: „ Prvi put sam na ovako nekom iventu, interesanto i vrlo korisno za bankare da upoznaju svoje klijente, odlična aplikacija i voljela bih ponovno učestvovati“.

 

Bisnode, bonitetna kuća, koja je prisutna u 17 država Europe, vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija. Od 1989. godine pouzdan je partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe. 

 

Filozofija Bisnode jeste dati tržištu rješenja za potrebe sigurnosti poslovanja, umrežavanja i poslovnog znanja  Za sigurnost su tu Bisnode bonitetne solucije Boniteti.com - međunarodna on-line platforma sa bonitetnim informacijama za 16 milijardi subjekata iz 14 država (uključujući BiH) koje omogućavaju provjeravanje rizičnosti partnera..


Više informacija na [email protected] i na www.bisnode.ba ili na 033/ 215454.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook