Saga oko razvoda se nastavlja

Sonja: Vidi se da se Aca kaje, možda se pomirimo i nastavimo gde smo stali!

Showbizz26.08.15, 20:43h

Sonja: Vidi se da se Aca kaje, možda se pomirimo i nastavimo gde smo stali!
Koliko mi je bilo teško kada je napustio naš zajednički stan, toliko mi je teško palo i što je otvorio dušu za medije, započela je Sonja svoju ispovijest

 

Nakon ispovijesti Ace Lukasa da mu je rastanak od, još uvijek zakonite supruge, Sonje Vuksanović teško pao, ona razmišlja o pomirenju.

 

Iako je otputovala u Njemačku kod roditelja istog dana kada je njen suprug podnio zahtiev za razvod braka, Sonja se ne odvaja od mobilnog telefona preko kog je na vezi sa bliskim ljudima koji joj govore da će se Aca smiriti, pokajati i zatražiti pomirenje. Prijatelji je savietuju da bi trebalo prihvatiti njegovo pokajanje.

 

Kada je vidiela kako se on ponio nakon što je u javnosti odjeknula vijest o njihovom razlazu i da je, za razliku od njenog prvog supruga Željka Šašića, krajnje zaštitnički nastrojen prema njoj i djeci, riješila je da mu pruži još jednu šansu ukoliko je on zatraži.

 

"Koliko mi je bilo teško kada je napustio naš zajednički stan, toliko mi je teško palo i što je otvorio dušu za medije. Aca nije tip koji voli da se pravda, ne znam šta ga je nateralo da on priča bilo kome o privatnosti. To nije on. Kad sam videla kako opisuje svoje stanje, da se oseća tužno i prazno, ponovo sam sela i razmislila. Možda ga je ovih par dana od kada nismo skupa i navelo da razmisli malo bolje o svemu jer dok sam mu ja pričala ništa nije preduzimao", rekla Sonja porodičnoj prijateljici za "Naše novine" a onda i otkrila šta joj najteže pada:

 

"Najteže mi pada što me Viktorija stalno pita: 'A kad će tata da dođe?'. Još uvek joj nisam objasnila da tata više ne živi sa nama i uopšte ne mogu da pronađem reči kako detetu to da pojasnim, a da razume. Znam da je i njemu i meni ovo teško palo, ali se plašim da ne postane depresivan jer je njemu dom bio utočište od svega. Nisam mogla da razumem da se kreće u nekom krugu ljudi nezavisno od posla i da se kocka. Sad kad malo bolje razmislim, posle sve ove frke mislim on može i da promeni loše strane i da nastavimo gde smo stali. Vidi se da se mnog kaje."

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook