NE ODUSTAJE

Šešelj se opet povampirio: Oslobodit ćemo Srpsku Krajinu, ili mi ili naši unuci i praunuci

Hronika04.08.15, 15:45h

Šešelj se opet povampirio: Oslobodit ćemo Srpsku Krajinu, ili mi ili naši unuci i praunuci
Čelnik Srpske radikalne stranke i haški optuženik za ratne zločine privremeno pušten na slobodu, Vojislav Šešelj, poručio je uoči obljetnice Oluje da će Srpska Krajina kad-tad biti oslobođena

 

“SRS nikada neće priznati nezavisnu državu Hrvatsku, sve dok ne oslobodimo okupiranu Republiku Srpsku Krajinu, a oslobodit ćemo je kad-tad, ako ne mi, onda naši unuci i praunuci”, izjavio je Šešelj na konferenciji za novinare u Beogradu.

 

 Prozvao vlasti za popuštanje Hrvatskoj

 

Prozvao je dosadašnje režime u Beogradu da su “skrštenih ruku promatrali otimanje Republike Srpske Krajine u kojoj su Srbi stoljećima živjeli”.

 

Kazao je i da aktualna vlast u Srbiji pokušava graditi prijateljske odnose s Hrvatskom, ali da u tome ne uspijeva već svakodnevno dobiva šamare, prenosi agencija Beta.

 

Šešelj smatra da se Hrvatska sprema oteti Srbiji ogromni teritorij na lijevoj strani Dunava, pa je premijeru Aleksandru Vučiću poručio da nikako ne pokušava riješiti taj problem pristankom na međunarodnu arbitražu.

 

Svaka arbitraža u korist Hrvata

 

“Ne smijemo ići na arbitražu, kakva god ona bila i koja god država bude u njenom sastavu, jer će uvijek raditi u korist Hrvata, a protiv Srba”, kazao je Šešelj.

 

Šešelj će s članovima svoje stranke danas u 17  prosvjedovati pred hrvatskim veleposlanstvom u Beogradu, a povodom obljetnice vojno-redarstvene akcije “Oluja”.

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook