Senada Nurkić gradi karijeru

Maca Diskrecija: Popularnija sam od Selme Bajrami, za pola sata pjevanja zaradim najmanje 150 eura

Zabava04.08.15, 09:12h

Maca Diskrecija: Popularnija sam od Selme Bajrami, za pola sata pjevanja zaradim najmanje 150 eura
Nena i daidža me nikada nisu blatili po novinama i njima ću pomoći čim stignem u Bosnu, kaže Senada

 

Po izlasku iz rijalitija "Parovi" koji se emitirao na srbijanskoj televiziji Happy, Senada Nurkić Maca, bh. starleta ili pjevačica, kako se sama voli nazivati, priznaje da se šokirala popularnošću koju je stekla.

 

 

Ostvarenje sna

 

- Nisam vjerovala da se to dešava. Ispred kluba u kojem je Selma Bajrami imala koncert bila je gomila fanova... Bile su to djevojčice od 11, 12 godina, ali i djevojke i momci. Prvo sam mislila da svi žele fotografije sa Selmom Bajrami, međutim kad sam izašla iz auta svi su počeli dovikivati moje ime i tražili fotografisanje. Srce mi je bilo puno i tada sam shvatila da se moj životni san ostvario - priča Maca za magazin Express.

 

Na pitanje da li je kontaktirala majku nakon izlaska iz "Parova", Senada priča:

 

- Čula sam se s nenom i daidžom i rekla sam da ću njima pomoći koliko mogu. Majka me nije pitala ni kako sam, odmah je rekla da želi da joj otplatim tri kredita. Kada je vidjela da me nema jer sam još u Srbiji, počela je da izmišlja priče i da me blati po novinama. Misli da će sada imati koristi od toga. Nena i daidža me nikada nisu blatili po novinama i njima ću pomoći čim stignem u Bosnu.

 

Kako ti je u Beogradu?

 

- Oduševljena sam ovom metropolom. Grad je super i ljudi su gostoprimivi. Ono što je najbitnije jeste da su pozivi za nastupe uveliko počeli i zainteresiranost za moje nastupe je velika. U subotu nastupam u klubu „De Paris" u Novom Sadu, i sigurna sam da će biti odlično.

 

Koliko si zaradila do sada?

 

- Za sada sam zadovoljna. Dosta zarađujem u ovom kratko periodu od izlaska iz Parova. Prije sam po pet sati pjevala za 25 eura, sada za pola sata dobijem oko 150 eura, minimalno. Od ovih para želim pomoći porodici, a i neki pregovori su u toku u vezi sa snimanjem mog prvijenca. Riječ je o pjesmi koja će se svati "Diskretno".

 

Jesi li naišla na nekog muškarca koji ti se sviđa?

 

- Još ne! I Bosna i Srbija su pune lijepih i zgodnih momaka, ali ja čekam onog pravog.

 

Za "Express" posebna priča

 

 - Zahvalna sam magazinu "Express" na uspješnoj saradnji, te obećavam da ću vas ugostiti u Tuzli i dati ekskluzivni intervju čim stignem u Bosnu - obećala je Maca.

 

Ne bojim se doći u Tuzlu

 

Starleta i pjevačica se ne plaši da ode u Tuzlu nakon priča kako joj navodno prijeti sin od njenog rahmetli očuha. Njena majka je za srbijanske medije pričala kako je on ljut na nju jer je, navodno, izjavljivala kako su je očuh i njegov sin davno pokušali seksualno napastovati. Kaže da će već ovih dana, čim završi sa poslovnim obavezama u Beogradu, otputovati u rodni grad.

 

 - Čula sam pjesmu koju ću danas da snimim i čim završim sve to, otići ću u Bosnu. Snimit ću i spot u Budvi, pa ću odjednom sve da pustim - najavljuje Maca.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook