FOTO/ NOVO PRODAJNO MJESTO U SARAJEVU

Otvforen Telemach u SCC-u: Iznenađenja i dobra zabava za posjetitelje uz Laku i Mirelu

Biznis Klub01.08.15, 16:59h

Otvforen Telemach u SCC-u: Iznenađenja i dobra zabava za posjetitelje uz Laku i Mirelu
U subotu, 1. avgusta, tačno u podne, na etaži -1 u SCC-u otvoreno je novoTelemach prodajno mjesto, a posjetitelji su uživali u brojnim iznenađenjima, poklonima i super zabavi

 

Posjetioci Sarajevo City Centra- SCC (Vrbanja 1) od ove subote su u prilici koristiti usluge novog, posebno dizajniranog i najsavremenije opremljenog Telemach-ovog prodajnog mjesta gdje, pored ostalog, mogu saznati sve o Telemachu, brojnim pogodnostima koje ova kompanija nudi u domenu korištenja super brzog interneta, te dobiti informacije i upoznati se sa ostalim pogodnostima vezanim za dostupne TV kanale, besplatne akcije i ostale telekomunikacijske usluge unutar mreže Telemach-a, ali i ugovoriti nove usluge i to svakim danom od 10:00 do 22:00 sata.

 

telemach-scc-2

 

Svečano otvaranje upriličeno je u 12:00 sati, na etaži -1 u SCC-u, a posjetiteljima su priređena brojna iznenađenja, prigodni pokloni i super zabava.


Najmlađe goste je zabavljao klovn, a zabavu je upotpunilo oslikavanje lica (face painting), kao i igre s balonima - sve u atmosferi dobre zabave za koju su se dodatno pobrinuli i posebni gosti - Laka i Mirela.

 

telemach-scc-1


Novo prodajno mjesto Telemach-a potvrda je opredjeljenja ove kompanije, koja je u Bosni i Hercegovini prisutna petu godinu, da svojim korisnicima omogući lakši pristup inovativnim i naprednim servisima baziranim na najsavremenijim tehnologijama. Gledajući šire, ovakav pristup podiže nivo konkurentnosti BiH tržišta, i unaprijeđuje iskustva i navike korištenja fiksnih telekomunikacionih usluga.

 

telemach-scc-3


- Telemach prodajno mejsto u SCC-u  nije klasična prodavnica u kojoj ćete zatražiti neku od naših usluga. To je mjesto gdje možete isprobati svaku našu uslugu na modernim uređajima, naučiti nešto novo o savremenim tehnologijama, a sve u cilju da uz najbolju televiziju, najbrži Internet i najpovoljniju fiksnu telefoniju svoju svakodnevnicu učinite još zabavnijom. Telemach će ovim prodajnim centrom definitivno dati najviše zabave i kvalitete svima koji se nađu u SCC-u. Insistiramo na ulaganjima u digitalnu tehnologiju, na upoznavanju građana generalno o tehnologiji, bržem dolasku do dozvola za uspostavu mreže u dijelovima BiH gdje nažalost, građani još nisu upoznati sa savremenim servisima, istakla je Anela Džuho, voditeljica marketinga kompanije Telemach.

 

telemach-scc-5


Kompanija Telemach je najveći operater kablovske televizije, jedan od vodećih pružatelja usluge širokopojasnog interneta u BiH, te najveći alternativni operater fiksne telefonije.


U Bosni i Hercegovini kompanija Telemach je prisutna već petu godinu i za to vrijeme je omogućila svojim korisnicima inovativne i napredne servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama, podižući nivo konkurentnosti bh. tržišta, te unaprijeđujući iskustva i navike korištenja fiksnih telekomunikacionih usluga.

 

(DEPO PORTAL/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook