SAMO ZA STARIJE OD 18

Besramna pjevačica: Mokra majica potpuno otkrila gole grudi Goge Sekulić, a ostali kupači

DEPO PLUS31.07.15, 09:40h

Besramna pjevačica: Mokra majica potpuno otkrila gole grudi Goge Sekulić, a ostali kupači
Pjevačica Goga Sekulić nakon nekoliko radnih mjeseci odlučila je da se opusti na plažama rodne Crne Gore, čemu se posebno obradovao muški dio turista, jer pjevačica nikad bolje nije izgledala

Paparaco „Alo!“ uslikao je ovu seks-bombu kada je izvajano tijelo prošetala na bazenu luksuznog rizorta u Bečićima i time sve pristune ostavila bez daha.

 

Naime, Goga je na bazene došla u bikiniju i atlet majici, ispod koje nije imala ništa, pa su svi željno iščekivali njen izlazak iz bazena, unaprijed predviđajući kakav će im prizor prirediti. I dok su sve oči bile uprte u nju, ona se dugo brčkala i plivala, čime je neizvjesnost kod muške publike rasla. Činilo im se kao vječnost dok su čekali da Goga bujno poprsje izbaci iz vode, ali je u svakom slučaju bilo vrijedno čekanja, jer se bijela majca potpuno prilijepila uz njeno tijelo.

 

goga-sekulic

 

Tako mokra, majica je postala providna, što je kupačima došlo kao šlag na tortu koji nisu očekivali. Poput sirene, gracioznim hodom Sekulićeva je, kao da ne primjećuje da je svi gledaju, nastavila da uživa na ležaljci u ispijanju koktela i sunčanju. I dok su muškarci skupljali snagu da joj pošalju piće ili joj priđu, žene su joj zavidele na trbušnjacima i zategnutom telu. Goga je ovog leta ponosno i puna samopouzdanja istakla sve obline kojima raspolaže, jer je uspela liniju da dovede do savršenstva.

 

goga-sekulic2

 

bog svih nedaća koje su joj se dešavale u poslednjih nekoliko godina od smrti supruga, ona se od stresa ugojila čak 17 kilograma. Ipak, da upornost i vrijedan rad na sebi mogu da daju odlične razultate za kratko vrijeme, primer je upravo Goga, koja ni sa 17 godina manje nije izgledala kao prava seks-bomba, kakav epitet ima danas. Očigledno da je pjevačica iz svega izašla psihički jača i da se nakon povratka na scenu hitom „Rekord sam oborila“ vratila kao rekorderka u mnogih segmentima svog života. Ona i dalje vodi zdrav život, zbog čega je zauzela tron najlepših žena na našoj javnoj sceni.

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook