VIDEO/ PJESMA 'ZA NJOM' DOBILA EKRANIZACIJU

Za njih ne postoji ljetni odmor: Pogledajte novi spot grupe S.A R.S.!

Showbizz30.07.15, 14:17h

Za njih ne postoji ljetni odmor: Pogledajte novi spot grupe S.A R.S.!
U spotu se pojavljuje plesni par Tamara Stančić i Goran Vidaić, koji igraju na koreografiju Aleksandre Spasić. Produkciju potpisuje Goran Biševac dok je Bane S.K. bio zadužen za kameru i montažu


Za S.A.R.S. ne postoji ljetni odmor! U pauzama između koncerata, oni snimaju spotove za pjesme sa najnovijeg albuma. Pjesma “Za njom” dobila je svoju ekranizaciju, i poslije MTV premijere, možete je pogledati na Youtubu:

 


U spotu se pojavljuje plesni par Tamara Stančić i Goran Vidaić, koji igraju na koreografiju Aleksandre Spasić. Produkciju potpisuje Goran Biševac dok je Bane S.K. bio zadužen za kameru i montažu.


Novi, peti studijski album “Proleće”, u izdanju Lampshade Media, objavljen je na zvaničnom YouTube kanalu grupe neposredno nakon beogradskog koncerta, a, kada je proljeće i kalendarski stiglo, izašao je na Deezeru.


S.A.R.S. je jedan od najuspešnijih bendova sa ovih prostora u posljednje vrijeme. Od pjesme “Buđav lebac” do sad, nižu uspjehe koji se ogledaju u prepunim dvoranama i višemilionskim pregledima i downlodima pesama!


Spot za pesmu “Lutka” ima više od 14 miliona pregleda, a velike su šanse da i “Za njom” dostigne slični uspjeh.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook