Ovo ne smijete propustiti

Zabava cijeli dan i noć: Ljetni festival 'Javorwood' na Bjelašnici 1. augusta

DEPO CLUBBING29.07.15, 15:32h

Zabava cijeli dan i noć: Ljetni festival 'Javorwood' na Bjelašnici 1. augusta
Ulaznice za festival po cijeni od deset KM​ mogu se kupiti na kupikartu.ba ​kao i na kapiji festivala

 

Ljetni festival Javorwood na Bjelašnici, bit će održan 1. avgusta sa početkom u 12 sati. Na ovom jednodnevnom festivalu posjetioci će imati priliku da se druže, uživaju u prirodi i zanimljivoj kombinaciji muzičko-­performerskog programa, uz teatarske predstave za djecu i odrasle, likovne performanse, grafiterski live act, mc & beatbox show, dj­eve, bendove i radionice studenata arhitekture.


Mjesto održavanja festivala je Javorov do (Kompleks Kamenog amfiteatra) koji je smješten u prirodno oblikovanoj vrtači, što je samo po sebi reljefni fenomen i predstavlja pravu ekološku galeriju kao i prvorazrednu kulturnu atrakciju u prirodnom okruženju.


U prirodnoj scenografiji, festival će ugostiti brojne izvođače iz različitih kreativnih oblasti koji se rijetko mogu susresti zajedno na ovakvim eventima. Neka od imena koje će te
pratiti na festivalskoj bini su: performans Amile Terzimehić i Emira Fejzića, zvijezde sa X Factora Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović, MC STOPOSTO, bendovi Bily Andol i In The Room, specijalni gost i mnogi drugi umjetnici.

 

Noćni program KLABIKA ­TAKE OVER uključuje 10 B2B dj setova i počinje tačno u ponoć.


Ulaznice za festival po cijeni od deset KM​ mogu se kupiti na kupikartu.ba ​kao i na kapiji festivala.


Ulaz za djecu je pet KM​. Prevoz će biti organizovan, povratna autobuska karta je pet KM​. Detalji o vremenima i mjestu polaska uskoro na facebook stranici festivala Javorwood.

 

Nađite vremena za sebe i posjetite festival, jer priroda nikada neće izaći iz mode!

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook