Spremne za ljeto

Zbogom brazilka: Tri intimne frizure savršene za bikini

ŽENA iN25.07.15, 21:53h

Zbogom brazilka: Tri intimne frizure savršene za bikini
I dok neke žene niti ne razmišljaju o tome, druge jedva čekaju intimno područje ukrasiti nekom od trendi frizura. Zaboravite na brazilsku depilaciju bez dlačica i poigrajte se s oblikovanjem dlačica

 

1. Francuski look

 

Francuski look jedna je od najstarijih intimnih frizura koja opisuje tanku liniju po sredini stidne kosti. Ovo je jedna od omiljenih ženskih intimnih frizura i na vama je da se poigrate i ubacite vlastiti potpis.

 

Ovosezonski hit je linija debljine oko pola centimetra koja prati prirodni rast dlake, ali koja je ošišana na vrlo kratko. Tako ćete spriječiti da se dlačice naziru kroz vaš omiljeni kupaći kostim.

 

2. Prirodni look

 

Prirodni look je frizura koja će se svidjeti ljubiteljicama dlačica u stilu osamdesetih. Ovakav trend vam dozvoljava da zadržite dlačice na intimnom dijelu, ali ih morate detaljno oblikovati i prilagoditi donjem dijelu bikinija.

 

Izmjerite kolika je širina gaćica te označite područje. Potom uklonite dlačice samo s vidljivih dijelova, a ostatak dlačica ostavite, ali ih obavezno skratite.

 

3. Nude look


Riječ je o intimnoj frizuri koja ne trpi dlačice. Ovaj trend je siguran za ljeto i savršeno će se stopiti s vašim kupaćim kostimom. No nemojte ukloniti baš sve dlačice s intimne zone, već se poigrajte s onima na najdižem djelu stidne kosti, točnije kod klitorisa.

 

Na tom djelu ostavite dlačice, ali ih skratite na dužinu po želji i oblikujte kako vam najviše odgovara, a ostatak uklonite.

 

(zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook