FOTO/ ŽENA U ČETRDESETIM

Voditeljica zapanjila sve na plaži: Sanja Marinković izgleda kao avion!

Showbizz04.07.15, 19:35h

Voditeljica zapanjila sve na plaži: Sanja Marinković izgleda kao avion!
Voditeljica Sanja Marinković Uhrin je nakon naporne sezone i višečasovnih snimanja napokon našla vremena za odmor i uputila se u Grčku

Marinkovićeva se nikada do sada nije eksponirala, a kamoli slikala u bikiniju, ali je  paparaco uslikao kada je sama nakratko izašla na plažu.
Sudeći po fotografijama, Sanja i u četrdesetim godinama izgleda kao djevojčica i lako može da parira dvadesetogodišnjakinjama.

 

sanja-marinkovic3

 

 

Naime, Sanja je sa suprugom i sinom odsjela u jednom od najluksuznijih hotela na Mikonosu, gdje se već nekoliko dana odmara od brojnih obaveza. Iako važi za nekog ko se ne eksponira kao većina javnih ličnosti, Sanja ima sve razloge za hvalisanje, sudeći po njenoj formi, koja je idealna.

 

Voditeljica se na plaži pojavila u bikiniju, koji joj stoji kao saliven, a njena vitka linija i mladalački izgled zadivili su sve prisutne. Ona nije obraćala pažnju na poglede uprte u nju, već je slobodno vrijeme iskoristila za sunčanje, brčkanje i čitanje knjige. Nakon što je napunila baterije, voditeljica je otišla s plaže kako bi se pridružila sinu i suprugu.

 

sanja-marinkovic2

 

Podsjećamo, Sanja je već nekoliko godina posvećena zdravoj ishrani i redovnom treniranju, a vježbe su joj se toliko dopale da je objavila i video sa vježbama koje praktikuje i koje su zaslužne za njenu dobru formu. Sudeći po tome kako izgleda, trud joj se i te kako isplatio.

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook