NEĆETE SE POKAJATI

Na ovih pet zabranjenih mjesta ovog ljeta obavezno morate probati seks

DEPO PLUS04.07.15, 17:44h

Na ovih pet zabranjenih mjesta ovog ljeta obavezno morate probati seks
U naletu požude često zaboravljamo na vrijeme, ali i na mjesto, a upravo je to ono na što trebamo obratiti pažnju. Donosimo vam listu 'zabranjenih' mjesta na kojima nije pametno prepustiti se strastima

1. U automobilu (tijekom vožnje)
Zaboravite na seksi igrice u limenom ljubimcu jer to može biti opasno za vas i za vaš auto, pogotovo ako partnera 'zadirkujete' dodirima tijekom vožnje.
 
"Više ljudi ima potrebu za eksperimentiranjem na otvorenom tijekom ljetnih mjeseci, ali pješčana plaža ili bazen nisu poželjna mjesta za seks. "

 

2. Na planinarenju
Otišli ste u prirodu i šetnja je u vama probudila strasti? Ni ne pokušavajte se prepuštati putenim zadovoljstvima u nedirnutoj prirodi jer biste mogli završiti s hrpom ogrebotina, uboda insekta i krpeljima skrivenima ispod kože.

 

3. U javnom bazenu
Odjednom u bazenu nema nikoga i kupalište se ispraznilo, a vama na um padaju 'zločeste' ideje. Odustanite prije nego vam klorirana voda nadraži oči i ostale dijelove tijela.

 

4. Na pješčanoj plaži
Ideja seksa na plaži možda i jest romantična, ali u praksi teško izvediva i neugodna jer doslovno nema mjesta na koje se pijesak neće zavući.

 

5. U javnom WC-u
Ne, nikada pa čak ni onda. Seks u javnom WC-u je higijenski neprihvatljiv i opasan stoga nalet strasti kontrolirajte dok ne dođete kod kuće.

 

 

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook